2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت بی غیرت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 60 پست

اول تعریف میکنم بعد جواب کامنتارو میدم ببخشید

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفه مستقیم

به بابام گفت نمیدونم زن من هست دختر شما نیست؟؟

شما باید باهاش قطع رابطه میکردین

بهتر از این بود مارو دیگه نبینید

بابام گفت من بهش گفتم گفته منظوری نداشته

دوباره گفت یعنی دیگه نمیخوای دخترم بیاد اینجا

گفت چرا اون دخترتونه من دیگه نمیام

بعدم گفت جمع کن بریم

(راهمون دوره)

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

حالا اومدیم خونه دوباره شروع کرده

میگه خب هر کی باشه میگه من منظوری نداشتم

من اگه جای بابات بودم یه درصدم احتمال میدادم حرف من درسته قطع رابطه میکردم

بابات بی غیرته فرقی با سیب زمینی نمیکنه

معلوم بود بو دار بود قضیه

فقط ادمای ابلح اینقدر بی تفاوتن

خودمم واقعا نمیدونم قصدی داشته یا نه

حالا اومدیم خونه دوباره شروع کردهمیگه خب هر کی باشه میگه من منظوری نداشتممن اگه جای بابات بودم یه در ...

مگه مرده چی گفته این شوهراسگل تو همچین کرده🥲🥲الهیییی چقد وضعیت بدی بوده گفته جم کن بریم بابات چی گفت

هرچه دادم به اوحلالش باد

اینقدر به بابام بی احترامی کرد خیلی دلم شکسته

کلا خیلی عادت داره همچیو کش بده

عصبی میشه و بد دهن

هر دفعه هم این کارارو میکنه به فکر جدایی می افتم

خیلی خون به جیگر من کرده سر یه عالمه قضیبا

تو این ده سال زندگی

با خونواده ی خودشم زیاد بحث میکنه

از هر دو باری که بریم خونشون یبارش با دعوا در میاد بیرون

واقعا سخت شده برام اگه دخترم نبود میرفتم

اخه بدبختی ازدواج دومم هم هست😔

حالا اومدیم خونه دوباره شروع کردهمیگه خب هر کی باشه میگه من منظوری نداشتممن اگه جای بابات بودم یه در ...

خب اون دوست پدرتون چرا باید براشما اونم توی اینستاکلیپ میفرستاد.. مگه همسن هستید؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مگه مرده چی گفته این شوهراسگل تو همچین کرده🥲🥲الهیییی چقد وضعیت بدی بوده گفته جم کن بریم بابات چی گ ...

بابام گفت نمیشه که همیطوری حرف میزنی بری

بشین صحبت کنیم

توجه نکرد و رفتیم

بابام گفت نمیشه که همیطوری حرف میزنی بریبشین صحبت کنیمتوجه نکرد و رفتیم

من سراخلاق شوهرم نمیبرمش خونه بابام

مهمون اینات میاد استرس نمیگیری این چیزی بگه ناراحت شن؟؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
خب اون دوست پدرتون چرا باید براشما اونم توی اینستاکلیپ میفرستاد.. مگه همسن هستید؟؟

اولش میخواست منو مثلا نصیحت کنه 

اخه یه موضوعی سر ارث به میراث با بابام اینا داشتیم

همون موقع هم بدونی چه حرفا شنیدم

چه بلاها سرم اورد شوهرم

دق داد منو

اخرین کلیپ رو نمیدونم چرا فرستاد والا

شایدم اشتباهی فرستاده شایدم نه نمیدونم

الان سوال من اینه جدا شدن درسته

من خیلی یرای خودم احترام قائلم نمیتونم تحمل کنم