2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام گفت بی غیرت😢

1778 بازدید | 60 پست

ماجرا از این قراره

یکی از دوستای بابام که از جونیشون باهم هستن و رفت و امد خونوادگی دارن

یک سال پیش یه فیلم تو ایسنتا برای من فرستاد در مورد احترام به پدر و مادر بعدش دو سه تای دیگه فرستاد من هم هیچ کدومو جواب ندادم شوهرمم میدید فیلمارو. 

برای همسرمم هم میفرستاد چیزای مختلف

بعد اخرین ویدیو یذره متفاوت بود

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

کسی میخونه بقیه شو بگم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیق یادم نیست مثلا مظمونش این بود مرد اگه باشی، فلانی. پدر باشی فلانی. زن باشی فلانی بعد اینجاش فقط یه زنی بود که پاهاش تقریبا لخت بود

اینجا دیگه شوهرم براش پیام فرستاد که لطفا دیگه پیام نفرستید من خوشم نمیاد و دیگه هم پیامی نفرستاد

یه مدت گذشت هر دفعه که پیش بابام اینا حرف اونا پیش میومد همسر من یادش میوفتاد قاطی میکرد برای من که چرا بابات حرفشو میزنه من بدم میاد از فلانی

این اخرین بار هم که رفته بودیم خونه ی بابام اینا

یه هفته پیش

بابام گفت اینا (دوستش اینا) یه ماه پیش اومده بودن خونه ی ما رفتیم دریا جای شما خالی

دوباره شروع کرد