2777
2789
عنوان

ولی واقعن خجالت آور نیست⁉️😄

292 بازدید | 2 پست

شما ماشالله خیلیا تون از من بزرگترین... ولی آخه انقدرررر دیدگاهتون سطحیه! 

40 صفحه تاپیک آبان ماهی رو بردین جلو اونم اکثرا با بدگویی!😄

ینی واقعن خودتون اونقدری متوجه نیستید که اخلاق افراد به ماه تولدشون بستگی نداره! و هزار تا چیز ممکنه تو شکل دهی این رفتار ها دخیل باشه؟ 😄

اگه اعتقادتون اینه که لطفا تو امضاتون قید کنید بدونیم با چه ذهنیت هایی طرف هستیم😅

رو همه چیییی اسم خرافاتی گذاشتید اونوقت 40 صفحه چی گفتید واقعن😅؟ 

خوبه ما ام به ماه تولدتون صفات و ویژگی های بد و متعدد بچسبونیم؟ 

متاسفم... لااقل برای خودم که دارم وقتمو اینجا هدر میدم. :) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من عنوان دیدم اصلا واردش نشدم 

یا مثلا میگن سفید پوستا خوشگلن 

یه عده میگن سیاه پوستا خوشگلن 

یه عده میگن قد بلند 

یه عده میگن قدکوتاه 

من تو اینجور تاپیکا نمیرم... همه مثل هم نیستن که انسانها باهم تفاوت دارن معیارهای خوب و بد بودن هم نه به ظاهر ربطی داره نه ماه تولد 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من عنوان دیدم اصلا واردش نشدم یا مثلا میگن سفید پوستا خوشگلن یه عده میگن سیاه پوستا خوشگلن یه عده می ...

کاش متوجه این موضوع باشن واقعن 

عجیبه که هرچیزی میگی میگن نه خرافاتههه

یکبار این تاپیک رو دیدم گفتم ولش کن 

باز بروزرسانی شده.. خب آدم واقعنننن عصبی میشه😅

یکنفر برای رضای خدا نگفت باباااا چه دیدگاهیه که همه رو یجور می‌بینید من نمیدونم🚶‍♀️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان