2777
2789
دوری از شما اذیتش میکنه خودت باید پیشش باشی.لچه‌رو نمیگیره ازت شوهرت؟

نمیتونم به خدا مامان و بابلم زندگیشون رو گذاشتن برای این بچه واقعا خوشبخته پیششون اما من اعصابش رو ندارم بهش نمیرسم نمیتونم مادر خوبی براش باشم پس چه کاریه پیش من باشه ؟؟ نه شوهرمم وقتی میبینه این قدر اینجا هواش رو دارن میذاره بمونه 

نمیتونم به خدا مامان و بابلم زندگیشون رو گذاشتن برای این بچه واقعا خوشبخته پیششون اما من اعصابش رو ن ...

پس حضانتش رو بگیر دیدی یه سال دیگه خواست بگیرش اذیتت میکنه اعتماد نکن به مردا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم به خدا مامان و بابلم زندگیشون رو گذاشتن برای این بچه واقعا خوشبخته پیششون اما من اعصابش رو ن ...

پس حضانتشرو بگیر که یه سال دیگه نخواد بگیرش اذیتت میکنه اعتماد نکن به مرد جماعت 

خیلی ممنونم ازتون🙏🏻

خواهش میکنم

یه همکار خانم داشتم بنده خدا دو بار جداشده بود اونم تو 27 سالگی اما خودشو نباخت

الان واسه خودش مغازه زده و بهترین زندگی رو داره و چند وقت پیش رفته بود ترکیه مسافرت

پس از من به شما نصیحت

به حرف مردم اهمیت ندین و فقط به خودتون و ایندتون فکر کنید

امیدوارم اینده خوبی در انتظارتون باشه

خواهش میکنمیه همکار خانم داشتم بنده خدا دو بار جداشده بود اونم تو 27 سالگی اما خودشو نباختالان واسه ...

خیلی سخته ولی ممکن باشه فک کنم 

اینکه فک میکنم چ آینده ای در انتظارمه میترسم 

بازم خیلی ممنون از شما🙏🏻

اگه خدا بخواد میشه 
خیلی سخته ولی ممکن باشه فک کنم اینکه فک میکنم چ آینده ای در انتظارمه میترسم بازم خیلی ممنون از شما🙏 ...

خواهش میکنم

مطمئن باشید میتونید من بهتون قول میدم

خدا امیدوارم بهترینها رو بده و به همه خواسته هاتون برسین