2777
2789
اره برنامه دارم ولی میترسم کم بیارم بازم مرسی ازت

قربانت. نمازاتو اول وقت بخوان. بعد از هر نماز ۴ قل و آیت الکرسی و دعای فرج و دعای سلامتی امام زمان بخون.

دعای توسل هم خیلی آرامش بخشه.

هر شب بعداً نماز مغرب سوره واقعه ، یاسین ، طلاق و مزمل بخون.

زیارت عاشورا هم بخون هدیه کن به شهید نوید صفری خیلی حاجت میده.

با اینایی که گفتم صبرت زیاد میشه و جایی اگر کم بیاری میتونی صبوری کنی.

الهی به حق صاحب الزمان بهترین ها برات اتفاق بیفته عزیزم 🌻 ❤️ 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
سنتون خیلی زیاد نیست ک اینو گفتن ولی بازم بزار کفه ترازو قبل طلاق بعد طلاق ببین کدومش خوبه

منظورش این بود ک چندتاپیرمرد و پیداکنم باهاشون رابطه داشته باشم ک اوناهم پول خرجموبدن 

امااگه بعدازطلاق قراره زندگیم این بشه جدانشم بهتره همین هرزه روتحمل کنم حداقل فردا انگ هرزه بودن ب خودم نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بعد طلاقو گفتم البته بازم عجله نکن ببین چی ب صلاحته

خب واسه همین این قدر سردرگمم . میگم من که مشکلی ندارم بعد طلاقم چرا باید به زندگی نکبت بار الانم ادامه بدم . هرروز جنگ و تحقیر شدن و افسردگی . لیاقت خودمو خیلی بالاتر میبینم . چه تز نظر زیبایی که واقعا قیافه ام عالیه . موقعیت شغلیم هم خوبه . بچم هم پیش خانوادم هست و خوشبخته . دیگه توان ندارم . چرا باید زجر بکشم به خاطر یه انتخاب اشتباه 😔

بنظرم برای طلاق شما باید بتونی یه دونه خونه برای خودت رهن کنی یا یدونه خونه داشته باشیماشین داشته با ...

نه هیچ کدوم اینارو ندارم 

ولی یکم خانوادم خیلی خیلی کم موافق اند

اگه خدا بخواد میشه 
منظورش این بود ک چندتاپیرمرد و پیداکنم باهاشون رابطه داشته باشم ک اوناهم پول خرجموبدن امااگه بعدازطل ...

انگ ب هر کسی نمیزنن ولی بمونی بسازی شاید بهتر باشه براتون

اگه خدا بخواد میشه 

من خواهر شوهرم سنشم کمه بای بچه خیلی عصبی شده چون هرچی باشه دیگه رودربایستی داره هم مخارج خودش هم بچش مدام دنبال کار میگرده بااینکه وضعیت مالی پدرشوهرم خوبه ولی خوب دیگه

من خواهر شوهرم سنشم کمه بای بچه خیلی عصبی شده چون هرچی باشه دیگه رودربایستی داره هم مخارج خودش هم بچ ...

میدونم ولی خانواده من ب زور شوهرم دادن برا همین شاید پشتم باشن

اگه خدا بخواد میشه