2777
2789
عنوان

اولین سوپ نوزاد

1067 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه ی من ۶ ماهشه .دکتر گفت ۱۴ روز حریره بادام بدم بعد سوپ رو شروع کنم

سوپ اندازه یه گردو گوشت گوسفندی ....۱۰ تا دونه برنج و گشنیز جعفری ...میکس شه و بدم بچه

ولی بچه ها هرکاری میکنم گوشت زیاد میکس نمیشه ....

چکار کنم؟

میترسم ب بچه بدم روز اولشه

هیچی نمیشه بدع بخوره 

گوشت حل نمیشه ک ریش ریش بشه کافیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان دیگه نوزاد نیست بچس

سوپم خیلی زود شروع کردی

اول باید پوره سبزیجات میدادی

پوره هویج پوره سیب زمینی پوره کدو

بعدش فرنی

کمپوت سیب زرد

بعدش سوپ اونم با مرغ

گوشت سنگینه

دختر من ۸ماهشه دکترش فوق تخصص گوارشه بمن به این ترتیب گفت

کارت واکسن هم بببینی بعد فرنی رفته رو پوره بعد سوپ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نباید گوشت بخوره، فعلا تا چند وقت گوش نده، همون اب سوپ بخوره کافیه، بجای گوشت از قلم گوسفند یا گوشت ران مرغ استفاده کن. واسه خوردن گوشت خیلی زوده، رودل میکنه بچه، اگر گوشت هم میندازی ابشو بده بخوره گوشتو نده سنگینه برای معده کوچولوش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃