2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج ویژه مجردای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 10520 بازدید | 972 پست

سلام دوستان عزیزم

به سختی انلاین شدم که بگم هر شب دارم میخونم ولی امکانش نیست بیام بگم

که دیدم نوبت بمن رسیده

ممنون از محبت همتون و دعاهای قشنگتون

امیدوارم هزار هزار برابر این دعاهای قشنگ به خودتون و خانواده هاتون برگرده

التماس دعا عزیزای دلم

بر سر آنم که گر زِ دست برآید ،دست به کاری زنم که غصّه سر آید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان☺️من ھر روز میخونم ولی وقت نمی کنم ھر روز بیام توسایت ؛حاج بادام جان ان شااللہ سفید بخت و عاقبت بخیرشی عزیزم ؛😊😊ان شااللہ بہ حق این ایام عزیز ؛ھمہ بہ بہترین خیر حاجت رواشیم؛الهي امین 🙏🏻🌹🌹🌹🙏🏻دعاتون میکنم ؛دعام کنین لطفا🙏🏻❤️❤️🌹

ساحل دلت را به خدا بسپار،خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد
سلام دوستان☺️من ھر روز میخونم ولی وقت نمی کنم ھر روز بیام توسایت ؛حاج بادام جان ان شااللہ سفید بخت و ...

سلام به روی ماهت😊

ان شاالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام به روی ماهت😊 ان شاالله

قربونت عزیزم😘😘❤️❤️آگہ قابل باشم تقریباً ھرروز برای حاجت روایی ھممون دعا میکنم😊🌹🌹

ساحل دلت را به خدا بسپار،خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد

حاج بادوم سفید بخت و عاقبت بخیر شی بحق این روزای عزیز انشاالله😘😘

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

به نام خداوند بخشنده و مهربان

ختم روز سی و یکم به نیت "سارا"ی عزیز

جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی

ان شاالله

🌹🌹🌹

سارای عزیز خوشبخت شی انشاالله.😍😘😘

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️