2777
2789
عنوان

خیلی خستم از زندگی مشترکم

231 بازدید | 22 پست

چندوقتیه از زندگی مشترکم خسته شدم، همسرم رو همچنان دوست دارم ولی دیگه نمیتونم مثل سابق باشم باهاش، حتی از لحاظ زناشویی هم من خودمو تقریبا بیشتر وقتا دور میکنم میدونمم که کارم خیلی غلطه ولی همش میترسم از اینکه دوباره بچه دار بشم، البته اینکه میلمم تقریبا رفته بی تاثیر نیست! حدود یه ماهم هست که از کارش اومده بیرون و بیشتر وقتا خونه هست، از این بابت خیلی احساس بدی دارم، دوست داشتم بره کار کنه و بیشتر برای اون همه قسطی که بدهکاریم تلاش کنه، حتی اگه شده اسنپ کار کنه، وسط این‌همه مشکل مالی اسم دخترمم برای پیش دبستانی مدرسه غیردولتی نوشتیم، البته خود همسرمم همینطور میخواست ولی همش میترسم نتونیم و از پسش برنیایم... سر ماه هم وقت تمدید اجاره خونمون هست و من نمیدونم قراره چی بشه خیلی میترسم، اینم بگم همسرم عصبانیت آنی داره و اون لحظه رفتار بدی داره یا حرفای بدی میزنه بهم حتی جلوی دخترم، ولی بعدش خوب میشه که واقعا دیگه از این رفتاراشم خسته شدم، حتی از وقتی که حالش خوب باشه و مثلا تو جمع شوخی کنه اصلا بامزه نیست برام و حتی بدمم میاد، چون بیشتر عصبانیتا و داد زدن و بددهنیشو دیدم...

همسرم یه دوست صمیمی داشت که همه زندگیمونم بهش گفته بود، این دوستش یه وام صد میلیونی برداشت و برادرم بخاطر اینکه همسرمم ناراحت نشه قبول کرد ضامن دوست بی‌شعورش بشه، اونم نامردی نکرد و اصلا قسطاشو نمیده و کلی مشکل برای برادرم به وجود آورده، از این بابت همش پیش خانواده و برادرم شرمندم، از اون ور همسرمم متوجه شد دوستش چقدر بد و نامرده ولی چه فایده که برادرم گرفتاره الان

چندوقت پیش ماشینمون که تنها داراییمونه رو برد تعمیرگاه و خرج برداشت، ازم خواست طلا اگه دارم بفروشم و من با تمام بی میلی و ناراحتی انگشتر نامزدیمو فروختم و بهش دادم، حس میکنم از اون روز به بعده که حسی از من نسبت به همسرم درون من مُرده، چون هیچوقت انتظار همچین چیزی ازش نداشتم!

خیلی احساس غم میکنم، احساس نگرانی برای آینده دخترم، احساس عذاب وجدان از بابت کمبود رابطه زناشویی، حس میکنم حتی افسرده شدم نمیدونم باید چیکار کنم، این چیزا رو حتی به مادرمم نمیتونستم بگم این بود که اینجا نوشتمشون، خییییلی خستمممم

حق داری خیلی شرایط کلافه کننده ای رو داری میگذرونی و همش هم بخاطر نبود  پوله 

پول نباشه خبری از عشق و دلگرمی و زندگی نیست حالاهر چقدرن که شعار بدیم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم تصور کنم ی مرد اینقدر بی مسعولیت و بی فکر باشه و نخواد بره سرکار

شوهر من شغل ازاد داشت مغازه داشتیم بنا ب دلایلی فروختیم خونه خریدیم الان یکساله میره اسنپ داره با همین شغل زندگیمون رو میچرخونه

چرا باهاش صحبت نمیکنی حد اقل بره اسنپ 

حق داری خیلی شرایط کلافه کننده ای رو داری میگذرونی و همش هم بخاطر نبود پوله پول نباشه خبری از عشق و ...

درسته نود درصد مشکلاتمون بخاطر بی‌پولیه، همسرم نزدیک یکسال پیش شغلشون عوض کرده بود و منم تشویقش کردم حتی، چون فکر می‌کردیم تو شغل جدید بهتر میشه همه چی، ولی خیلی خیلی بدتر شد و کلی بدهی واسه قسطامون موند فقط😔

عزیزم خدا به دلت صبر بده بسپار به خودش از ته قلبم امیدوارم که حل بشه مشکلاتت

اما اینم بدون که زن موقع بی‌پولی همسرش امتحانش رو پس میده گذشته از بداخلاقی‌های همسرت سعی کن تو این یه مورد تحملت رو بالا ببری انشالله که از این امتحان سربلند بیرون بیای

منم یه مدت طولانی بیکاری و بی‌پولی همسرم رو تجربه کردم 

نمیتونم تصور کنم ی مرد اینقدر بی مسعولیت و بی فکر باشه و نخواد بره سرکارشوهر من شغل ازاد داشت مغازه ...

میره ولی خیلی خیلی کم، تا ظهر که خونه هست، بعدازظهرم چندتا سرویس میره، اگه آنقدر قسط نداشتیم اینجوری بدنمیشد ولی انگار ول کرده قسطارو اصلا 😢

عزیزم خدا به دلت صبر بده بسپار به خودش از ته قلبم امیدوارم که حل بشه مشکلاتتاما اینم بدون که زن موقع ...

اخلاقش که همیشه همین بوده، عصبی و بددهن بیشتر وقتا، خیلی سخته عزیزم ممنونم ازتون 🌹

حقداری عزیزم ، دیگه آدم دلش باید به یه چیزی خوش باشه که اشتیاق زندگی داشته باشه

در حال حاضر تمام مشکلات و دلمردگیهات بخاطر بی کفایتی همسرت هست ، اگه اون تلاشی نکنه و‌همینطور بشینه تو خونه بدتر هم میشه وضعتون و روحیه تو خراب‌تر میشه

ایشون باید رفیق نامزدش پیدا کنه و ازش شکایت کنه و یه جوری این مشکلو حل کنه ، نه اینکه برادرتو رها کنه تو مشکلی که خودش باعثش شده

شما دردت بی مسعولیتی و کنار کشیدن همسرت هست و احتمالا خودت هم در غالب حجب و حیا نمیخای صریح گله و شکایت کنی و حرف دلتو بزنی یا به زور و تهدید وادارش کنی تکونی به خودش بده ، داری همه جانبه تحمل میکنی که شان و حرمت‌ها حفظ بشه. ولی اینجوری بالاخره یه روز منفجر میشی

با همسرت جدی و با قاطعی صحبت کن و بگو باید خودت بیفتی جلو و مشکلات رو حل کنی

حقداری عزیزم ، دیگه آدم دلش باید به یه چیزی خوش باشه که اشتیاق زندگی داشته باشهدر حال حاضر تمام مشکل ...

درست میگی عزیزم، بارها بهش گفتم با ملایمت، جوابمو میداد که از اون چیزی نگو اعصابم خورد میشه، خب پس اعصاب داداش بیگناه من چی خرد نمیشه؟ 

امروز بهش گفتم یه کارت بذار توش کم کم اجاره خونه و قسط رو جمع کن فقط سر تکون داد، این یعنی خودم میدونم تو نمیخواد به من بگی! 

میره ولی خیلی خیلی کم، تا ظهر که خونه هست، بعدازظهرم چندتا سرویس میره، اگه آنقدر قسط نداشتیم اینجوری ...

چقدر اخلاق مردا با هم فرق میکنه حالا شوهر من سر قسطا ب قدری حساسه ک اگ مثلن دهم قسط داشته باشه نهم جور کرده گذاشته کنار صبح دهم میره بانک پرداخت میکنه 

تا یکماه پیش مستاجر بودیم کرایه خونه ها رو سر وقت پرداخت میکرد یعنی شده بود از خرج شکم و لباس میزد ولی کرایه خونه و قسطا سر وقت پرداخت میشد

عزیزم ناراحت نباش شاید ی مشکلی داره ک تو ازش بی خبری ازش دوری نکن بهش نزدیک شو ببین مشکلش چیه باهاش صحبت کن بهش انرژی بده ازش بخواه بیشتر کار کنه

شوهر من از ۸ صبح میره اسنپ تا ۴ بعد از ظهر تا برسه خونه چهارو نیم ناهار میخوره خیلی وقتا ناراحت میشم براش اما چ کنم خودمم بچه کوچیک دارم کسی رو ندارم بذارم پیشش برم سر کار واقعن شرمنده میشم 

چقدر اخلاق مردا با هم فرق میکنه حالا شوهر من سر قسطا ب قدری حساسه ک اگ مثلن دهم قسط داشته باشه نهم ج ...

خدا حفظتون کنه واسه هم عزیزم، درواقع همسر منم سر کار قبلیش که بود قسطای رو به موقع پرداخت می‌کرد، ولی از وقتی ویزیتور شد هیچکدوم از قسطا رو که نداد هیچ از چند نفر قرض هم گرفت، خیلی خستم کاش میتونستم تموم کنم همه چیزو... 

درست میگی عزیزم، بارها بهش گفتم با ملایمت، جوابمو میداد که از اون چیزی نگو اعصابم خورد میشه، خب پس ا ...

عزیزم علی رغم میلی باطنی باید بهت بگم که همسرت متاسفانه خراب کرده همه چیو و احتمالا الان درگیر افسردگی و دلمردگی هست خودش و نمیخاد با واقعیت روبرو بشه ، واسه همین دعوا میکنه یا جواب سر بالا بهت میده….نتیجه:با این وضع سرکار هم نمیره و از پس مخارج بر نمیاد و کم کم اوضاعتون وخیمتر میشه، مگر اینکه بخودش بیاد و غرورشو بزار کنار بابت اشتباهش از برادرتون و شما عذر خواهی کنه و پیگیر اون مشکل بشه حالا تا هرجا شد کمک کنه و برای مخارجتون هم صبح تا غروب مرتب کار کنه حالا هرکاریکه بشه…..

همین دوتا گزینه هم شمارو دلگرم میکنه به زندگی هم خودش احساس مثبتی پیدا میکنه و کم کم همه چی درست میشه دوباره

سعی کن همینو بهش بفهمونی تا از پیله خودش بیرون بیاد، از مشاور هم میتونی کمک بگیری

خدا حفظتون کنه واسه هم عزیزم، درواقع همسر منم سر کار قبلیش که بود قسطای رو به موقع پرداخت می‌کرد، ول ...

زنده باشی فداتشم

ب جدایی فکر نکن از این جور اتفاقا تو همه ی زندگیا هست ب قول گفتنی زندگی بالا و پایین زیاد داره اگ از همه نظر مرد خوبیه و دوسش داری و فقط مشکلت همین چیزاییه ک گفتی نامردیه بخوای ب جدایی فکر کنی 

بخدا اگ از صبح زود بره اسنپ تا ساعت ۴  و ۵ عصر ب راحتی میتونه روزی ۹۰۰ کار کنه

عزیزم علی رغم میلی باطنی باید بهت بگم که همسرت متاسفانه خراب کرده همه چیو و احتمالا الان درگیر افسرد ...

درسته عزیزم منم حس میکنم افسردگی داره همش سرش تو گوشیه، بعضی وقتا دلم میخواد گوشی رو از دستش بگیرم پرت کنم😐 وای خدا این چه منجلابی بود توش افتادیم؟! 

مرسی از راهنمایی خوبت عزیزم 🌹