2777
2789
عنوان

خیلی خستم از زندگی مشترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
زنده باشی فداتشمب جدایی فکر نکن از این جور اتفاقا تو همه ی زندگیا هست ب قول گفتنی زندگی بالا و پایین ...

میتونه ولی فعلا که نمیخواد یا همه چیزو به شوخی گرفته هنوزم نمیدونم، اخلاق بدش خیلی وقته برای خانواده و بخصوص مادرم رو شده، ولی از نظر بقیه فوق العاده اجتماعی، خوش اخلاق و بانمکه😏 من وقتی رفتارش با خودم و دخترمو میبینم و بعد با بقیه که چطوری بگو بخند میکنه و نمک میپاشه حالم ازش بد میشه... 

مرسی ازت عزیزم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه ولی فعلا که نمیخواد یا همه چیزو به شوخی گرفته هنوزم نمیدونم، اخلاق بدش خیلی وقته برای خانواده ...

حق داری اگ اینجوریه ک میگی

تاپیک ها مو بخون حالا من از شوهرم راضی ام ولی خانواده اش دشمن زندگیمونن

حق داری اگ اینجوریه ک میگیتاپیک ها مو بخون حالا من از شوهرم راضی ام ولی خانواده اش دشمن زندگیمونن

ای بابا اینطوری هم خیلی بده، من خداروشکر خانواده همسرم خوبن، بجز پدرش که دیگه تو زندگیمون نیست خداروشکر، ولی مشکلم با خودشه

حتما میخونم مرسی بازم ازت عزیزم💖

سلام دوست عزیزم 

چندتا حرف دارم باهات ای کاش کارایی که میگم رو انجام بدی 

اول اینکه به شوهرت هرچند سختته باوجود رفتارای بدی که گفتی داره سعی کن  با ملایمت رفتار کنی صبح زود بیدارش کن صبحونه حاضر کن بفرست بره اسنپ توخونه بمونه کسی پول تقدیمش نمیکنه بگو بره اسنپ و این شغل خیلیاس و دارن زندگیشون رو میچرخونن

‌ومهمتر از اینا چندتا خواهش دارم ازت ، اگه اهل نمازی که خداروشکر اگه نه نماز خون شو اونم اول وقت، هرروز سوره واقعه وهرشب سوره یاسین بامعنی بخون

روزی هرچندتا که میتونی ذکر استغفرالله با توجه به معنیش بگو اگه گناهی داری نذر کن ترکش میکنی در مقابل ازخدا بخواه گره از مشکلاتت باز کنه،  هروقت تونستی اضافه غذاتو به حیوونا بده 

دوست عزیزم این شرایطی که داری موقتیه و هم صاحب خونه میشی هم صاحب رفاه و آسایش به امید خدا