2777
2789
عنوان

بچها بنطرتون‌جداشم ازشوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
نه بخدا وقتی داشتی شلت پیاماتونو میذاشتی انگار خودم ....منم خانوادممیگن خیلی بهش بها دادی این آدم مس ...

کاش میشد عوض شه،کاش خدا نگاهی به زندگیامون بندازه

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

کاش میشد عوض شه،کاش خدا نگاهی به زندگیامون بندازه

باورت میشه اسم شناسنامه منم زهراست. نمیشه عوص نمیشه تقدیر ما هست....فکر نکن میتونی یه آدم رو تغییر بدی کسی کا بیست و خورده ای سال یا شاید بیشتر اینجور زندگی کرده تغییر پذیر نیست مثل یه سفال که میسازی شکل میگیره و دیگه نمیشه تغییر شکل دادش سخته میدونم ولی خودتو نجات بده من پای بچم دارم میسوزم من ازدواج آسان گرفتم حتی صد تومن تو جیبش نبود خودم وام ازدواج گرفتم باهاش هم ماشین خریدیم هم عروسی گرفتیم بابام خونه بهمون داد ده ساله مفت نشسته توش جهیزیه هنوز بعد ده سال هیچ وسیله ای به خونمون اضافه نشده چی بگم دردام زیاده فقط خودتو نجات بده از این زندگی همش خودم انجام دادم حتی حمام میرفت ريشش رو خودم میزدم تصادف کرد حامله بودم خودم دو ماه تر و خشکش کردم آخرم بهم گفت هر کی با تو باشه از زندگی سیر میشه....

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه اسم شناسنامه منم زهراست. نمیشه عوص نمیشه تقدیر ما هست....فکر نکن میتونی یه آدم رو تغییر ب ...

دیدی شوهرمنم بم‌گف تو گوه ترین زن دنیایی،بعد اینهمه ساختن،دقیقا منم شوهرم دوهفته پیش ی غده تو پاش دراورد خودم بردمش دکتر بردمش مشهد عملش کردن سه روز بستری بود خواب ب چشمام نرف،ولی خب‌کیه که ببینه

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

دیدی شوهرمنم بم‌گف تو گوه ترین زن دنیایی،بعد اینهمه ساختن،دقیقا منم شوهرم دوهفته پیش ی غده تو پاش در ...

قانون طبیعت اینه به هر کی بیشتر محبت کنی از همونم بیشتر صربه میخوری .....من که زندگیمو باختم تو هنوز میتونی خودتو نجات بدی من هم دوستم هم دخترخالم جدا شدن و با یه مورد بهتر الان دارن زندگی میکنن ولی من موندن و تحقیر شدم و حالا بخاطر بچم دارم بیشتر زجرمیکشم تو مثل من نشو زجرکش میشی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞