2777
2789
عنوان

بچها بنطرتون‌جداشم ازشوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسارو ب ترتیب ببینید بعدم مکالممونو بخونید و نظر بدین 

چیکار کنم ی قرون‌پول نداریم هیچوقت ،انقد قرض داره ک سرم سوت می‌کشه تا ی پولی میاد دستش زود بفکر اینه ی غذایی بگیره از بیرون بفکر قرض نیس

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

اسی تو دوستی چطوری بود ؟ متوجه این رفتاراش نشدی ؟

دراین حد نمیدونستم اینجوریه،فقط شه سال دوست بودیم حتی یکروز هم سرکار نرف میگف اعصابم خورده چون از هم‌دوریم ازدواج کنیم درست میشم

چقدر منت میذاری

ایشالا هیچوقت جای من نباشی،ماشینتو بدی ب طرف فاتحشو بخونه درستشم نکنه،براش وام برداری قسطاشو بده،پول پیش خونه بدی تا اقا بره سرکار ولی بازم نره

Hope ♥️:اره شناختمتz.m:منم اینو دیر فهمیدم ک تو میخاستی بخوری و بخوابی و با محمود ی دوری بزنی و فقط ...

چ آشغاله طلاق بگیر خودتو نجات بده😐ولی از یه طرفم اشتباه کردی تو نامزدی رابطه برقرار کردی باهاش من دلیلم همینه که ۷ ماهه با نامزدم رابطه جنسی ندارم و نخواهم داشت تا شب عروسی ماهم رل بودیم بهم رسیدیم

پس نشونه هاشو داشته

اره ولی  خب راستش هیچی حالیم نمیشد درگیر عشق و عاشقی بودم،و الا مامانم خیلی گف این خانوادن اهل کار نیستن،درکل چارتا داداشن همشون همینجوری ان به بدبختی زندگی‌میکنن کار  نمیکنن

چ آشغاله طلاق بگیر خودتو نجات بده😐ولی از یه طرفم اشتباه کردی تو نامزدی رابطه برقرار کردی باهاش من د ...

جای ما همون عقد رابطه کامل دارن

اره ولی خب راستش هیچی حالیم نمیشد درگیر عشق و عاشقی بودم،و الا مامانم خیلی گف این خانوادن اهل کار ن ...

احتمالا سنت کم بوده یا اولین تجربه ت بوده درسته ؟

🏃🏻‍♀️