2777
2789
عنوان

خیلی قلیون میکشم

3317 بازدید | 106 پست

سلام، من قلیون برازجونی عادت کردم بکشم و خیلی زیاد میکشم، اگه نکشم سردرد میگیرم، یکی بعد صبحونه یکی بعد ناهار یکی بعد شام یکی هم قبل خواب و اگه مهمون بیاد هم با مهمون میکشم، اصلا نمیتونم کمش هم کنم، تابحال ضرری برام نداشته، به نظرتون ممکنه در آینده مشکلی پیش بیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونی ضرر داره ک میپرسی ایقد ک شما دیگه از دندون شرو کن تا منتها الیه ریه هات از بین میره 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

نه بابا مشکل چیه

زردی دندون، سرطان ریه، مشکلات مغزی، مشکلات قلبی و ... همش کشکه

هر پک قلیون معادل یه پاکت سیگاره

شما ۳ بار تو روز قلیون بکشی هر بار ۵۰ پک (که فک نکنم انقد کم بکشی با این وضعی که داری) معادل چند پاکت سیگار میشه؟ ۱۵۰ پاکت!

یعنی وضع یه سیگاری که خیلی حالش خرابه و روزی دو پاکت مصرف میکنه صد برابر از شما بهتره

تازه دود قلیون مرطوب و گرمه، میره توی ریه که نرطوب و گرمه و به راحتی واکنش میده با دیواره داخلی ریه

دود سیگار خشکه

یعنی باز چند برابر هم بدتر از سیگار شد

خود سیگار سرطان خالصه

ببین قلیون چه کوفتیه

اونم با کیفیت داغون تنباکو توی ایران تو اصلا نمیدونی توی اون چیه ۹۰ درصد آرسنیکه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی