2777
2789
عنوان

از همه‌ی مردا بدم میاد

381 بازدید | 20 پست

همشون هم شوهرم هم پدرم و برادرام 

آقایونی که تو مجازی هستن حتی مذهبیا 

همشون عین همن همه هوسباز همه قضاوت میکنن 

هر زنی که تو مجازی دیدن فکر کردن این خرابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روزی داشتم از خرید برمیگشتم یه مرد میانسال از اینا که یقه تا گردن میبندن و ریش دارن و ...دیدم بعد یه دختر ۱۵ ساله دیدم که داشت رد میشد حجاب نداشت و آرایش کرده بود مرده انقد بد و هرزه گونه نگاش کرد هنوز از ذهنم پاک نشده اونجا بود بیشتر متنفر شدم از مردا

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
تو یه گروه مثلا مذهبی هر وقت یه چیزی گفتم یا تهمت زدن یا قضاوت کردن یا یه چرتی گفتن حالم بد شد واقعا

اونا که از همه مارمولک ترن رو نمی‌کنن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
چرا هستن

سلام خوبین ؟؟

باور کن بابای من اینجوری نیست 

حتا من با چندین دوست توی مجازی دارم از شهرهای دیگه اومدن خونمون بهمون افتخار دادن اینقدددددددر که از بابام خوششون اومده و باهاش بگو بخند کردن با من نکردن 

حتا مادرم چند سال پیش با یه خانومی تو تلگرام دوست شده بودن خانومه اصفهانی بود مارو دعوت کرد پدرم مارو روونه کرد و خودش نیومد 

میلیونها پدر مثل پدر من هستن 

پس اونجوری خودتو اذیت نکن