2777
2789
عنوان

احساس تنهایی در متاهلی یعنی چی

1362 بازدید | 38 پست

تو اینستا با یه همچین کلمه ای آشنا شدم و اطلاعات مفیدی دربارش متوجه نشدم ، ولی خب چون خیلی ازدواج کردنو دوست دارم میخوام بدونم که این تنهایی دقیقا بخاطر چی هستش؟ مثلا تفاوت فرهنگیه؟یا اخلاقیه؟

طرف میگفت میخوام ازدواج کنم تا از تنهایی در بیام ، الان دو سال از ازدواجشون گذشته ، بچه هم داره پشت گذاشته تنهایی در متاهلی 😒 بخدا اینا دارن ناشکری میکنن ، مشتی من شب میخوایم بالشت بغل میکنم که بتونم یکمی از کمبود عاطفیمو پر کنم ، واقعا دنیا عجیب شده . ولی شاید همه چیز هم بحث عاطفی و علاقه نباشه . در کل نمیدونم ، ،کسایی که اطلاع دارن یه توضیحی بدن

آقا هستم 🙏🏻

اگ ادم خوبی نباشع طرفت مشکلاتت خیلی زیادتر میشه.

من خودم خیلییییی احساس تنهایی میکنم عزار بارم بهش گفتم.و توجعی نکرد

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با یکی ازدواج کردی ولی اصلا همراه نیست ، احساس نمیکنی که همسر داری ، همچنان تنهایی تو مشکلات و غصه خوردن ، حمایت گری وجود نداره ، به جای قضاوت بهتره شرایط بقیه رو درک کنیم ، خوشی نزده زیر دلشون ، الان عده ی زیادی هستن که دچار این مشکل هستن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

یعنی یکی کنارت میخوابه غذا میخوره مهمونی و سفر میره حتی رابطه داره

اما شما و احساستون براش مهم نیست و اصلا درکتون نمیکنه و غصه دار باشید نمیفهمه 

و در کل حس زن بودن رو ازتون میگیره

اگ ادم خوبی نباشع طرفت مشکلاتت خیلی زیادتر میشه.من خودم خیلییییی احساس تنهایی میکنم عزار بارم بهش گف ...

هزار بار چیو بهش گفتین اینو میخوام بدونم لطفا

آقا هستم 🙏🏻

تنها بودن با احساس تنهایی کردن خیلی فرق داره

یه موقعی هست تو کلی آدم دورته ولی هنوز احساس تنهایی میکنی به هزار و یک دلیل

اینکه یه نفر توجه نمیکنه بهت پشتت نیست روزای سختت نیست همدمت نیست هم صحبتت نیست همه ی اینا باعث میشه احساس تنهایی کنی حتی اگه صبح تا شب پیشت باشه

اگ ادم خوبی نباشع طرفت مشکلاتت خیلی زیادتر میشه.من خودم خیلییییی احساس تنهایی میکنم عزار بارم بهش گف ...

موقعی که رفتم خواستگاری چجوری متوجه بشم

آقا هستم 🙏🏻

احساس تنهایی توی متاهلی یعنی اینکه یا طرف تورو در نظر نمیگیره و دیر میاد و خونه و اصلا بهت توجه نمیکنه یا یه همدم نداری که باهاش از ته دل حرفاتو بگی باهاش گفتگو کنی یا یکم از وقتت پاس بشه از دردای زندگی بگین و کسی که بتونه درکت کنه

هزار بار چیو بهش گفتین اینو میخوام بدونم لطفا

هزار بار کفتم من ت این زندگی خیلی احساس تنهایی میکنم حتی بیشتر از مجردی...یکم منو ببین.یکم بهم توجه کن یکم کنارم باش..هیچی ب هیچی

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در کنار چیزایی ک بقیه گفتن،فکر نمی‌کنم کسی باشه ک تنهایی توی متاهلی رو درکن نکنهاما بنظرم بخش زیادیش ...

الان که مثلا من ۲۴ ساعت به فکر آینده و کار هستم ، این همونه؟

آقا هستم 🙏🏻

عزیزم به عنوان یه آدم متاهل که مجردی به شدت شادی داشتم باید بگم ازدواج خیلیییی خوبه. اینکه عاشق بشی، دوست داشته بشی، عروسی بگیری، شوهر داشته باشی خونه ی خودتو داشته باشی، باهم بگردید، بخندید و... خیلیییی خوبه

اونایی هم‌که میگن ازدواج نکنید ازدواج بده یا دروغ میگن یا انتخاب اشتباه داشتن. ولی به عنوان یک خانم با تجربه ی یک ازدواج تقریبا موفق، اعتراف میکنم منم تنهام. اینکه بعد از ازدواج مجبور میشی دایره ی دوستانت رو‌کمتر کنی چون باااااید از زندگی و شوهرت محافظت کنی، اینکه دیگه نمیتونی هرجا دلت خواست پاشی بری و باید با یه نفر دیگه هماهنگ کنی و حتی گاها اجازه بگیری. اینکه مدام یک کار تکراری رو هرروز انجام بدی ممکنه بهت احساس خستگی و تنهایی و ناکافی بودن بده. مثلا من الان با شوهرم واقعا رابطه ی خوبی دارم.ولی دیگه همه چی مثل اون اوایل ازدواج نیست همش بغل هم باشیم و همش قربون صدقه ی هم بریم. هنوزم این کارا رو میکنیم ولی شاید سی درصد مقداری که اوایل ازدواج انجام میدادیم.