2777
2789
عنوان

حق برادمو خوردن یه ابم روش😭

339 بازدید | 17 پست

برادرم با دونفر دیگه شریکه تریلی ، دو دونگ از برادرمه 

سند ماشین بنام یکی از شرکاس

رانندگی هم ماله برادرمه ، خلاصه چند ماه کار میکنه ب شریکه میگه بیا سندمو بزن همون مقداری که شریکمو بیا بزن بنامم 

اینم میگه که حالا میزنم تو قرضایی با من داری تسویه کن بعد ، 

برادرم میگه خب اون قرضارم تو سندم بزن که در صورت تسویه انقد من از ماشین سهیمم ، خلاصه طرف نمیزنه 

برادرمم میگه حالا ک اینحوریه منم برا خودم کار میکنم ده روز از من بیست رو از شما 

من مجبور نیستم برا شما کار کنم ، خلاصه بعد چند وقت دوباره پریشب زنگ زدن که یه راننده دیگه میخایم بیاریم ماشینو بیاری تحویل بده

بنظرتون چیکار کنه ، سندم نداره ، اینهمه هزینه کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی دودونگ مالشه ولی سند نداره اخه

باید همون اول سندشو میگرفت 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

از فامیلای نزدیکتون دو سه تا ادم قلدر باهاش برن و خیلی جدی پیگیر بشن یا پولرو بدن کامل یا سند بزنن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
یعنی چی دودونگ مالشه ولی سند نداره اخهباید همون اول سندشو میگرفت

ماشین رو یکی گفت شریکی سند نمیشه یعنی درسته گفت نمیشه ماشین اسم دو نفر 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ماشین رو یکی گفت شریکی سند نمیشه یعنی درسته گفت نمیشه ماشین اسم دو نفر

اها ک اینطور

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

خب ی مدرکی نداره که دو دونگ مال داداشته مگه؟بالاخره بدون مدرک این کارو نکرده دیگه

نه دیگه بحث سر همینه برادرم گفته مدرکمو بزن اونم گفته اول قرضاتو بده بعد 

بعدم بحث به اینجا کشیده که میخان راننده دیگه بگیرن