2777
2789
عنوان

چطور برخورد کنم

212 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من یک مشاور تحصیلی گرفتمو آقاست ویک نفر بهم معرفی کرد گفت کارش خوبه هزینه چندماه هم اول کار واریز کردم تاماه بعدسال دیگه آزمون‌مه   و تو فضای مجازی باهم درارتباطیم واز سوال درسی میپرسم و بهم برنامه میده خودشم متاهله حالا یه بار بهم گفت طبیعت خیلی قشنگ وجذاب شما برین طبیعت عکسشو بگیرین بفرستین برام یاچندبار صحبت کردنی یه جورایی میخواست سنمو بدونه یایه بار بهم پیام داده بود خانم فلانی جان تا کجا خوندین واینم بگم کلا باهاش رسمی صحبت کردم فقط یکی دوبار درمورد مشکلاتم گفتم که بخاطر فلان مشکلم نمیتونم تمرکز کنم حالا اون روز باهاش صحبت کردم اولش تشکر کردم که این چندماه رو خیلی کمک کردین وفلان که گفت دیگه نمیخوای ادامه بدی گفتم آره گفت خواهش میکنم ارتباطت بامن قطع نکن اگر به خاطر بعد مالیشه هروقت داشتی بده  بعد برگشت گفت ا‌ونروز یه نفر میخواست لفت بده اصلا ازش نپرسیدم چرا حتی ازم هزینه مشاوره رو خواست همونجا براش زدم ولی شما وامثال شما واقعا توانمندین وخوب میخونین چون تنهایی نمیتونی بامشکلاتی که داری این مسیرو ادامه بدی وهرموقع خواستی بهم زنگ بزن قبلشم پیام هماهنگی نمیخواد گفتم ممنون خانمتون یه وقت ناراحت نشه گفت نه همه بچه های گروهی میشناسه شبنم بهم پیام داد که اگر سوال یا اشکالی داشتی مدیونی ازم نپرسی دقیقا همین لحن که من رسمی جوابشو دادم اونم رسمی ادامه داد بنظرتون چراغ سبز نشون میده یا میخواد خوبی کنه ؟؟     آخه متاهله وادعای اینکه زنشم دوست داره 

شاید منظوری نداره

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی رفتارش خیلی عجیبه...منم مشاور داشتم خیلی به بودنش وابسته شدم(البته خانم بود)..معمولا دانش آموز باید وابسته شه نه مشاور😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕