2777
2789

بچه‌ها چند سال پیش که خریدم بابام رفت تحویل گرفت آورد بعد فروشنده بازش کرده بود آنتی ویروس و اینا روش نصب کرده بود اکانت هم به اسم فروشگاهش روش درست کرده بود من اون موقع حساس و پیگیر نشدم ولی الان میگم نکنه اصلا دست دوم بوده یا الان بهم دسترسی داره چون چند روز پیش یه پوشه موزیک دیدم که خودم نداشتمش و نتونستم واردش بشم الان دیدم نیستش😰😭😭

بچه‌ها چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نرم افزار خوندم البته ۱۵ سال پیش نمیدونم چیزی یادم هست یا نه

ولی یکی اینکه فکر نکنم طرف بیکار باشه بشینه خودشو با سیستمت  مچ کنه که به اطلاعاتت دستیابی داشته باشه ادنم چند سال پیش

هربرنامه ای هم بوده الان دیگه کار نمیده

برنامه ها چندسال یبار برای بروزرسانی کردن دیگه به کاربر خدمات نمیدن

دوم که شاید اون پوشه حاوی ویروس شده نمیتونی وارد بشی  

شاید پوشت هاید شده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

عزیزم بگرد ببین برنامه any deskروی لپ تاپت نصبه ؟

برای دسترسی  یه کد باید شما براش بفرستی 

همینطوری نمیتونه به لپ تاپ وصل شه 

اگر anydeskرو لپ تاپت داری پاکش کن

یکبار هم اینترنت لپ تاپت خاموش روشن کن 

عزیزم بگرد ببین برنامه any deskروی لپ تاپت نصبه ؟برای دسترسی یه کد باید شما براش بفرستی همینطوری نم ...

مرسی عزیزم

آخه چون از اول خودشون روشن کرده بودن و اکانت درست کرده بودن شک کردم بعد چنین پوشه‌ای با اون اسم هم مطمئنم که من نداشتم🥲

من نرم افزار خوندم البته ۱۵ سال پیش نمیدونم چیزی یادم هست یا نهولی یکی اینکه فکر نکنم طرف بیکار باشه ...

ممنون عزیزم

آخه مطمئنم چنین پوشه‌ای با اون اسم نداشتم الانم که اصلا نیستش🥲