2777
2789

سلام

یه سوال ذهنم رو مشغول کرده . آیا کسی می دونه یا از دکترش چنین سوالی رو پرسیده ؟!

.

اینکه فواصل شیردهی نوزاد کمتر باشه و مقدار کمتری بخوره بهتره یا فاصله زمانی بیشتر با میزان شیر بیشتر ؟ کدوم باعث وزن گیری بهتر میشه ؟

مثلا 300 سی سی شیر رو بصورتی بدم که هر ساعت 60 سی سی بخوره یا هر 3 ساعت 100 سی سی ؟؟؟؟

.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

دکتر من گفت فاصله ببشتر باشه...دخترمن قبلا با فاصله کم میخورد خوب وزن نگزفت ولی مثلا هر دوسه ساعت 60 یا 90 میخوره بهتر وزن میگیره...اابته بچم رفلاکس شدید داره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.