2777
2789
عنوان

پسری ک قبل ازدواج علشقش بودم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 44 پست
اره کارش بد بوده که زنگ زده.. این احتمالا یا میخواد ازدواج کنه میترسه خانمش بفهمه بعدا.. یا با کسی ‌ ...

اره دقیقا دوستم خودشم گفت بخدا ب من نگفته بود چکار داره ولی احتمالا میخاسته اینجور سرصحبت باهات بازکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بهمم ریخت من واقعا قصد خیانت ندارم الان بین احساسم و وجدانم جنگ ب پا کرده واینک پسره گفته اهل را ...

ببین کار اشتباهیه . بهش فک نکن بچسب به زندگیت این احسایم گذراست میگذره. شوهرت ماله توئه و برای تو و بچتون داره تلاش میکنه. تو خودت فک کن اونم تو ذهنش به یاد یکی دیگه باشه.کلا غلطه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

اصلا توجیه خوبی نیست جون شوهرت بده فکر یه مرد دیگه بکنی . همه مردا همینن فکر کردی اگه پسره الان ...

اره خودمم میدونم ن من قصد رابطه نداره گلم چقد حرفات قشنگن عزیزم چ دوست خوبی هستی برام 

اره خودمم میدونم ن من قصد رابطه نداره گلم چقد حرفات قشنگن عزیزم چ دوست خوبی هستی برام

قربونت برم .  مردا همشون همینن  بخدا  . من که با رلم عقد کردم  همین بساط رو دارم  یا بی توجهی میکنه یا دعوا میکنه  اونم بدی های خودش و داره.  زندگیت رو سفت بچسب   بدی شوهرت رو بزار بخاطر کار و خستگی . 

قربونت برم . مردا همشون همینن بخدا . من که با رلم عقد کردم همین بساط رو دارم یا بی توجهی میکنه ...

اره واقعا بخدا حالمو خراب کرد ب دوستم گفتم دیگ ب من زنگ نزن دوستم الان بلاکه

اره واقعا بخدا حالمو خراب کرد ب دوستم گفتم دیگ ب من زنگ نزن دوستم الان بلاکه

خوب کاری کردی.  هرچی هست زیر سر این رفیق بازیاس. معلومه شوهرت رو دوس داری فقط یکم توجه میخوای . بشین با شوهرت حرف بزن راجب رابطتون ببین مشکل چیه 

خوب کاری کردی. هرچی هست زیر سر این رفیق بازیاس. معلومه شوهرت رو دوس داری فقط یکم توجه میخوای . بشین ...

ووووووانقدحرف زدم فایدع نداشت انقدقول هادادوعمل نکردانقدبی توجه میشینم کنارش بهم میگ بلندشواب بیارالکی ک بلندم کنه میخادبره بیرون میگم بوسم کن میگ نمیخام میرع خیلی داره در حقم ظلم میکنه اگ قلبم لبریز از محبتش بود الان فکرم درگیرعشق چندسال پیشم نمیشد حتی توی رابطه هم سرده

ووووووانقدحرف زدم فایدع نداشت انقدقول هادادوعمل نکردانقدبی توجه میشینم کنارش بهم میگ بلندشواب بیارال ...

مردا لجبازن.    دیگه بهش نگو   اینکارو بکن و اون کار و بکن  تیپ بزن آرایش کن بخودت برس  اهنگ بزار غذای خوشمزه بخور  فکر کن اصلا نیست بهش توجه نکن  ببین چجوری میاد طرفت 

مردا لجبازن. دیگه بهش نگو اینکارو بکن و اون کار و بکن تیپ بزن آرایش کن بخودت برس اهنگ بزار غذ ...

وقتی یکم تیپ میزنم یا ارایش کمرنگ میگه این چیه چرا اینطور میکنی دنبال توجه کی هستی بخدا روانیم کرده درخواست دوستمو بپذیرلطفا

اره دقیقا دوستم خودشم گفت بخدا ب من نگفته بود چکار داره ولی احتمالا میخاسته اینجور سرصحبت باهات بازک ...

اره ولی حواستو جمع این اینجور ادما بجز سواستفاده فایده ای نداره. تو متاهلی بچه داری پس دیگه جوابشم نده