2777
2789

قبل ازدواج عاشق یه پسری بودم اما هیچ وقت نفهمید بعدازدواج یکی از دوستام زن برادرش شد وبهش گفت اونم گفته بود باهاش کاردارم باگوشی دوستم زنگ زد بهم گفت یه دیقه بهم زنگ بزن میخام یه چی بگم گفتم ن نمیشه نمیتونم خلاصه گفت ک تو از علاقت ب من ب کسی دیگ چیزی گفتی گفتم ن اصلا گفتم اهاخوب هیچی بعدم گفت من قصد رابطه بازن متاهل ندارم و ازاین حرفا بعدم خدافظی کرد حس بدی دارم انگار دلم میخادش یکم نصیحتم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه دوست احمقی داری

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

😐😐😐داریم به کجا میریم و می‌رسیم ما 

حیف دختر و شوهرت 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه روان شناسه میگفت اینکه متاهل باشید و به یکی فکر کنید بیماری نیست ولی مهم اینه بتونید رفتارتونو‌کنترل کنید یا همون خودکنترلی داشته باشید . مثلا دلت شاید بعضی وقتا یادش کنه مهم نیست اما نباید زنگ بزنی یا پیام بدی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
وا تماس گرفتنش ینی چی؟ چه معنی میده

کلا بهمم ریخت من واقعا قصد خیانت ندارم الان بین احساسم و وجدانم جنگ ب پا کرده واینک پسره گفته اهل رابطه نیست خو بیشعور دیگ چرا زنگ زدی ک من بهم بریزی