2777
2789
عنوان

بنطرتون چه کلاسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 62 پست
چرا باهاشون دوست موندی اینا از اون آدمای سمی ان وقتی بهت محل نمیدن چرا باهاشون قطع ارتباط نمیکنی

اخه دیگه کسی نیستش تنها میمونم

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
چی مثلا.. ادم ناراحت که چیزی دوست نداره

میفهمم

تو این سن آدم گمه، نمیدونه کدوم وری بره نره اصن یه خوددرگیری مزمن داره با خودش، گیج میرنه، از همه چی فراریه، کمتر چیزی خوشحالش میکنه گاهی وقتا

ولی اگه میتونی حتماً ورزش برو اینجوری خلقت یکم میاد بالا درکنارش یه هنری، یه حرفه ای چیزی یادبگیر خیلی به نفعته و چندهیچ از بقیه میفتی جلو

دائم الخسته‌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهممتو این سن آدم گمه، نمیدونه کدوم وری بره نره اصن یه خوددرگیری مزمن داره با خودش، گیج میرنه، از ...

ربطی به هورمونو این چرتو پرتا نداره .. من نمیدونم کلا صدمه دیدم نمیدونم.. بچیزی توی زندگیم کمه.. ازخانواده بگیر تا مدرسه اصلا هیچ به هیچ مشکلاتم فکرکنم از ریشه باشه 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

نزار این سنت همینجور الکی بگذره.. خیلی حیفه.

درسته امید انگیره نیست، همه دوستای آدم فیکن، از طرف خونواده کوبیده میشی و...و... سایر مشکلات عمیق دیگه ای ک تینیجرا باهاش دست و پنجه نرم میکنن.

ولی کلاسایی ک میری، چیزایی ک یاد میگیری، کمکی ک ب خودت میکنی و کارایی ک رو خودت انجام میدی آینده تو میسازه.

قرار نیست همیشه حالمون خوب باشه تا یه چیزیو شروع کنیم. گاهی باید فقط شروع کنیم همین.

من خودم خیلی کارا خواستم بکنم ولی همیشه مانعم شدن و میدونم هیچ وقت این سن به من برنمیگرده. و بابتش خیلی غصه میخورم.

اما تو اگه میتونی بری و مانعت نمیشن برو چیزایی ک دوست داری برو و یادبگیر و ازش استفاده کن بعداً.

یابازم میگم یادت باشه:

این سن هرگز به تو برنمیگرده!

پاشو یه غلطی کن بخاطر خودت!

دائم الخسته‌.

خیلیا میگن بدنسازی کسی نیست بخاطر همین پشیمون میشم ازرفتنم

ادم تنهایی بگذرونه بهتر از اینع که با آدمای فیک باشه😑 

به این چیزا فکر نکن برو دنبال چیزی که دوست داری

نزار این سنت همینجور الکی بگذره.. خیلی حیفه.درسته امید انگیره نیست، همه دوستای آدم فیکن، از طرف خونو ...

اهان فکرمیکنم مهم نیستم عرچی توی خونه‌م احساس ناراحتی میکنم.. خیلی بیحال میشم، سبکی سرو تپش قلبم یه‌طرف 

مهم نیس میگذره می‌ره 

نزار این سنت همینجور الکی بگذره.. خیلی حیفه.درسته امید انگیره نیست، همه دوستای آدم فیکن، از طرف خونو ...

اهان فکرمیکنم مهم نیستم عرچی توی خونه‌م احساس ناراحتی میکنم.. خیلی بیحال میشم، سبکی سرو تپش قلبم یه‌طرف 

مهم نیس میگذره می‌ره 

متوجهمنظرت راجع به کمک گرفتن از یه تراپیست چیه؟

مامانم اصلا نمیذاره برم 

ادم تنهایی بگذرونه بهتر از اینع که با آدمای فیک باشه😑 به این چیزا فکر نکن برو دنبال چیزی که دوست دا ...

خب نمیدونم چی دوست دارم، چی علاقه دارم مشکل اینه چیجوری بفهمم چی دوست دارم؟ 

بدون اینکه بهش بگی برو..به بهونه کلاسی، بیرون رفتنی، پیاده روی،کتابخونه ای چیزی..از تراپیست آنلاین ه ...

بنی بهش دروغ بگم؟ بعدشم توی محل همچین چیزی نداریم باید برم یه‌جای دیگه من نمیتونم اینکاروکنم بعدا میفهمه که .. 

انلاین هم که پولَکین همشون

بنی بهش دروغ بگم؟ بعدشم توی محل همچین چیزی نداریم باید برم یه‌جای دیگه من نمیتونم اینکاروکنم بعدا می ...

مجبوری دیگه!

به محلتون چه ربطی داره؟

ینی تو هیچ وقت از خونه تون بیرون نمیری؟ حتی پیاده روی؟

از خونه تا مطب تراپیست رو پیاده برو که دروغ هم نگفته باشی..

تراپیست خوب آنلاین هم میتونم معرفی کنم بت دیگه بستگی له شرایطت داره. 

حضوری یه چیز دیگه ست!

ولی باز تصویری هم میشه..

دائم الخسته‌.

یکم در موردشون تحقیق کن فکر کن ببین توی کدوم هم مهارت داری و هم کدوم بیشتر به دلت میشینه

به شخصیتتم فکر کن 

اگه ادم احساسی و لطیفی هستی و دوست نداری مبارزه دادنو ورزشای رزمی نرو بنظرم در این صورت شطرنج ، فوتسال و... گزینه های خوبی هستن