2777
2789
عنوان

بنطرتون چه کلاسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 62 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر ترسویی🥲 نمی‌دونم ریشه تو چی داره ولی شجاع باش از کجا می‌دونی عفونت میگیری هزارتا دلیل نیار یه ...

نه استرسی نیستم، قبلا کلاس میرفتم عفونت و خارش ینی دهنمو سرویس میکرد 😂 مامانم کلی دعوام میکرد چرا داری میریی ولی بهم خوش میگذشت 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
یه ادم ناراحتیم نمیدونم چی دوست دارم، علاقه دارم.. اخه کسیم ندارم که

مطمئناً کارایی هست ک دوست داشته باشی انجام بدی

یه کاغذ بیار بنویس.. یا تو سیو مسیجت تایپ کن یه چیزایی میاد تو ذهنت!

ورزش، شنا اینجور چیزا علاقه داری؟

کارای هنری چطور؟ موسیقی چی؟ زبان چی؟

دائم الخسته‌.

مطمئناً کارایی هست ک دوست داشته باشی انجام بدییه کاغذ بیار بنویس.. یا تو سیو مسیجت تایپ کن یه چیزایی ...

چی مثلا.. ادم ناراحت که چیزی دوست نداره 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
چرا خیلی خوبه که سرگرم هم میشی

اخه کسیم ندارم باهاش برم

دوتا دوست دارم که اونام کلا باهمن، همش همه چیو ازمن قایم میکنن 

به دونفرشون هم حسادت میکنم اصلا بدبین شدم خودخواه شدم نمیدونم.. ادم ناراحتیم لذت نمیبرم ازهیچی درحدی که به خودم 3/10 میدم 

اخه کسیم ندارم باهاش برمدوتا دوست دارم که اونام کلا باهمن، همش همه چیو ازمن قایم میکنن به دونفرشون ه ...

چرا باهاشون دوست موندی اینا از اون آدمای سمی ان وقتی بهت محل نمیدن چرا باهاشون قطع ارتباط نمیکنی

اگه ورزشهای رزمی دوست داری تکواندو ، ووشو کاراته اگرم رزمی دوست نداری شنا ، ایروبیک بدنسازی و..

خیلیا میگن بدنسازی کسی نیست بخاطر همین پشیمون میشم ازرفتنم