2777
2789
عنوان

بنطرتون چه کلاسی برم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 62 پست
مجبوری دیگه!به محلتون چه ربطی داره؟ینی تو هیچ وقت از خونه تون بیرون نمیری؟ حتی پیاده روی؟از خونه تا ...

میتونم برم 😐 ینی دراین مورد نمیتونم هستش یا نه بعد چرا فکرکردی که به تراپیست احتیاج دارم؟؟ 

مهم نیست

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
یکم در موردشون تحقیق کن فکر کن ببین توی کدوم هم مهارت داری و هم کدوم بیشتر به دلت میشینه

خب ینی چیجوری بلدنیستم مهارتی ندارم 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شخصیتتم فکر کن اگه ادم احساسی و لطیفی هستی و دوست نداری مبارزه دادنو ورزشای رزمی نرو بنظرم در این ...

چه ربطی به شخصیت داره اصلا ربطی نداره.. ممکنه یکی اخساساتی باشه و کاراته بره ربطی نداره 

مهم نیست وقتی بهش فکرمیکنم عصبی میشم 

میتونم برم 😐 ینی دراین مورد نمیتونم هستش یا نه بعد چرا فکرکردی که به تراپیست احتیاج دارم؟؟ مهم نیست

همه ی ما احتیاج به تراپیست و مشاوره گرفتن داریم.

بعد همینکه الان واسه ساده ترین چیزات سردگمی، نمیدونی چیکار کنی، علاقه ای به هیچی نداری و از طرفی تپش قلب و.. و... داری فکر میکنی بازم نیاز به کمک گرفتن نداری؟

هرطور مایلی. من نیومدم اصرار کنم اینکارو بکن اونکارو نکن. اینجا راه حل هایی که بلدیمو ارائه میدیم.

دائم الخسته‌.

چه ربطی به شخصیت داره اصلا ربطی نداره.. ممکنه یکی اخساساتی باشه و کاراته بره ربطی نداره مهم نیست وقت ...

ربط داره 

ادمی به روحیات لطیفی داره خب سختشه توی مکانی های نسبتا خشنی یاشه

البته که این موضوع واسه همه صدق نمیکنه 

چه ربطی به شخصیت داره اصلا ربطی نداره.. ممکنه یکی اخساساتی باشه و کاراته بره ربطی نداره مهم نیست وقت ...

به هرحال منم نظر خودمو گفتم ممکنه همه همنظر نباشن هرجور خودت میدونی

همه ی ما احتیاج به تراپیست و مشاوره گرفتن داریم.بعد همینکه الان واسه ساده ترین چیزات سردگمی، نمیدونی ...

خب بنظر منطقی میاد. البته واسه من ریشه‌ایه همه سالمن فقط من مهم نیستم هیچکس لازم نداره ): 

به هرحال منم نظر خودمو گفتم ممکنه همه همنظر نباشن هرجور خودت میدونی

چون میگم نظرت اشتباهه تو اشتب میکنی 😐 عیبابا اصلا عصابم خورد میشه )) 

ربط داره ادمی به روحیات لطیفی داره خب سختشه توی مکانی های نسبتا خشنی یاشهالبته که این موضوع واسه همه ...

اهان درسته،، خب تو میتونی بهم مشاوره بدی چیکارکنم علایقمو پیداکنم ؟

سرچ کن توی گوگل در مورد رشته های مختلف بخون 

ببین کدوم از نظرت بهتره و جالب تره ، یه جلسه همینجوری برو ببین دوس داری یا نه 

مثلا من خودم ووشو کار کردم رزم اوران کار کردم تکواندو و بوکس هم کار کردم 

تکواندو از بین اینا بازم میگم از نظر من بهتره و در حال حاضر هم تکواندو کار میکنم .

سرچ کن توی گوگل در مورد رشته های مختلف بخون ببین کدوم از نظرت بهتره و جالب تره ، یه جلسه همینجوری بر ...

اهان یعنی هرکدوم که ( بنظرم ) جالب تر باشه یعنی علاقه دارم؟ 😳😳

مثلا من خودم ووشو کار کردم رزم اوران کار کردم تکواندو و بوکس هم کار کردم تکواندو از بین اینا بازم می ...

خب من نمیدونم که تکواندو دوست دارم یا دوست ندارم.. هیچی نمیدونم