2777
2789
عنوان

جدایی از خانواده و تنهایی زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه من شهید چمران اهواز بودم تو‌ مجتمع خوابگاهی بودم اهواز که دولتی ها خوب داره چرا اونجا نمی مونی

من هنرستانیم نداره اینجا هنر یکی داره که خوب نی

🐣
به حرف مامانت چجوری میخای گوشت بدی؟بنظرم مامانت درست میگه

خودم حس میکنم حرف مامانم منطقی تره ولی بنظرت ارزش داره رشته ای رو بخونم که دوست ندارم؟

🐣
من هنرستانیم نداره اینجا هنر یکی داره که خوب نی

ای بابا حیف شد 

سمت لرستان چی فکر کنم اون طرف نزدیک تر باشه

اما در هر حال بخوای برای دولتی هزینه مکان و خوراک و رفت و آمد بدی کم از آزاد نمیشه چ

ضمن اینکه بچه ها فنی وسایل و ملزومات زیادی می‌خوان 

ای بابا حیف شد سمت لرستان چی فکر کنم اون طرف نزدیک تر باشهاما در هر حال بخوای برای دولتی هزینه مکان ...

آره تازه نگران اینم هستم که من دوربین پنجاه میلیونی باهامه ... میترسم 

🐣
خودم حس میکنم حرف مامانم منطقی تره ولی بنظرت ارزش داره رشته ای رو بخونم که دوست ندارم؟

نمیدونم واقعا

چون دوره زمونه خیلی بد شده مامانت دوست داره تو شهرخودتون باشی که از امنیتت اطمینان کامل داشته باشه

وبنظرم این خیلی موضوع مهمیه

امیدوارم بتونی راهتو پیدا کنی

اوووه پس ول کن بابا همین اهواز برو جای گرم غذا آماده بدون مزاحم نه استرس جاده و هم اتاقی و کلی مسایل ...

اهوازهه،اوووف،من درست نخندم فک کردم ازادشهره

بی هیال دختر،همون اهواز بمون،دوری از سمنان