2777
2789

به چه صورته؟ مگه اینطور نیست که تو روند مصاحبه معاینه پزشکی انجام میشه؟

میگن امسال باید قبلش خود فرد به پزشک مراجعه کنه و نمونه معاینه پزشکی رو روز مصاحبه ببره

امسال ؟ 

نه عزیزم هر سال همین جور بوده می فرسنتون پزشک های مختلف برای سنجش بینایی .شنوایی .قدرت تکلم .روان پزشک و عکس برداری از بدن و...

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه صحبتم

اول مصاحبه دینی و اعتقادی بود مرکز گزینش 

بعد رفتیم دانشگاه فرهنگیان یه فرم دادند فرستادند ما رو سمت درمانگاه فرهنگیان و بعد مراحل پزشکی که کامنت قبل نوشتم رو انجام دادیم ( برای ما فکر کنم دو روز طول کشید )

بعد دوباره رفتیم دانشگاه فرهنگیان استادها آزمون مصاحبه های تخصصی و ... گرفتند 

برای ما این بود 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
ارهدیگه تا موقع مصاحبه برو

خیلی ممنونم . ببخشید زیاد سوال میپرسم شما مصاحبه دعوت شدی؟ کدوم شهری؟ ومعایته مزشکی چقدر طول میکشه آخه مصاحبه من فرداس میتونم امروزو معایته رو تموم کنم؟؟؟