2777
2789
عنوان

تشک کودک فنری یا طبی

411 بازدید | 15 پست

سلام 

من میخوام واسه تخت پسرم تشک بخرم 

_ یه فروشنده بهم گفت طبی محکم تره و چون فنر نداره واسه بچه ها که رو تشک بپر بپر میکنن دوامش بیشتره

_ یه فروشنده دیگه گفت طبی خیلی سفته واسه کسایی خوبه که کمردرد دارن واسه بچه ها مناسب نیست

نظر شماچیه❓اطلاعاتی راجبش دارین❓

یا علی💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فنری بگیرفنرش میکرو باشه یعنی ریزبافتمثلا مدل گلدن

تشک خودمون و خونه بابام اینام فنریه ولی هردو بعد سه چهارسال خراب شدن بااینکه جنس خوب بودن حالا بچه هم بخواد بپر بپر کنه که دیگه هیچی

یا علی💙

صد در صد طبی پسر من فنری داره واقعا اذیته نمیتونه روش بخوابه میخوام عوضش کنم طبی بردارم

چرا نمیتونه بخوابه

تشک فنری با کیفیت خیلی بهتر از،طبیه

طبی وسطش فنر نیس

فوم هستش

گود میشه 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

عزیزم چرا نمیتونه روش بخوابه؟ فنراش زده بیرون؟

نه ببین میخواد قلت بزنه هی میگه مامان چرا سرم بالاست گیرم پایینه 

از قسمت باسن و کمر تشک میره تو سرش و پاهاش میره بالا اصلا یه وضعی 

تشک رویال هست خیلی تشک های ضعیفی هستن 

تشک خودمون و خونه بابام اینام فنریه ولی هردو بعد سه چهارسال خراب شدن بااینکه جنس خوب بودن حالا بچه ه ...

جنسش خوب نبوده

فنرش وقتی ریزبافت باشه و روی فنر از ریباند و اسفنج مموری استفاده بشه کیفیت عالیه فقط گرونتره

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

چرا نمیتونه بخوابهتشک فنری با کیفیت خیلی بهتر از،طبیهطبی وسطش فنر نیسفوم هستشگود میشه

نه از اون طبی های فومی نمیگم اونا که اشغالن از اون سنگین ها رو میگم بخره خیلی محکم و سنگین ان ارتپدی 

جنسش خوب نبودهفنرش وقتی ریزبافت باشه و روی فنر از ریباند و اسفنج مموری استفاده بشه کیفیت عالیه فقط گ ...

اونایی که شما میگی فک کنم حدود 100ملیونه چون امسال رفتیم نمایشگاه قیمت تشکاش وحشتناک بود

یا علی💙