2777
2789
عنوان

ورزش مناسب برای لاغری

152 بازدید | 34 پست

سلام خدمت آبجی خواهرای نی نی سایتیی 

بچه ها من وزنم ۵۶ دوس دارم به ۴۸ با ۴۹ برسونم خودمو و بدنم فرم بگیره ولی حقیقتا نمی‌دونم چه رشته ای برم که بتونم به نتیجه دلخواهم برسم میشه لطفا راهنمایی کنیددد مرسییی🥰💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایروبیک شنا پیاده روی ولی خوب در کنار رژیم جوابه یعنی بیشتر باید غذاتو رعایت کنی

عزیزم به نظرت تو ۲ ۳ ماه میتونم با ایروبیک به این وزنی که می خوام برسم؟

ایروبیک به بدن فرم میده یا فقط لاغر میکنه؟

۱۶۴ عزیزم کلا هیکل و قدم به هم میخوره ولی چون یکم شکم دارم می خوام لاغر کنم

بنظرم وزنت کمه، شبیه پسرا میشی کمتر ازین، ولی بدنسازی برو و رژیم شکمو تخت میکنه،تغذیه مهمه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عزیزم به نظرت تو ۲ ۳ ماه میتونم با ایروبیک به این وزنی که می خوام برسم؟ایروبیک به بدن فرم میده یا فق ...

به نظرم هم فرم میده هم چربی سوزیه 

اگه رژیمتو رعایت کنی اره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

به نظرم هم فرم میده هم چربی سوزیه اگه رژیمتو رعایت کنی اره

ایروبیک فرم نمیده ک، فقط چون هوازی محسوب میشه چربی سوزی انجام میشه، بدنسازی فرم میده ، و اگه سنگین بزنی چربی سوزیش از ایروبیک خیلی بیشتره

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
بنظرم وزنت کمه، شبیه پسرا میشی کمتر ازین، ولی بدنسازی برو و رژیم شکمو تخت میکنه،تغذیه مهمه

جدی؟اظرافیانمم میگن که اوکیه وزنت ولی فقط سر این شکمم می خوام باشگاه برم🫠

بدنسازی تاثیر داره تو لاغری؟

دراز نشست، طناب زدن، پلانک، سگ پرنده، اسکوات، دویدن و....  . 

ورزش زیاد هست بستگی ب این داره که میخواید هیکتون چطوری باشه کلا لاغر باشید یا پایین تنه تون پر باشه که من ورزش های مربوط به دومی رو اطلاع ندارم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

جدی؟اظرافیانمم میگن که اوکیه وزنت ولی فقط سر این شکمم می خوام باشگاه برم🫠بدنسازی تاثیر داره تو لاغر ...

من قدم۱۷۰، وزنم ۵۵بود

راضی نبودم،شکمم تخت بود ولی خیلی لاغر بودم هیکلم شبیه پسر بچه ها بود 

رفتم بدنسازی خوش فرم شدم وزنم زیاد شد ولی شکم ندارم ،یکم دارما 

برو بدنسازی ؛دو برابر ورزشای هوازی چربی سوزی داره بدنتم فرم میگیره

عزیزم تی ار ایکس و فیتنس هم فقط چربی سوزی انجام میدن؟

ن اینا فرمم میدن ، ولی هیچی مث بدنسازی نیس،من خودم بدنسازی کار میکنم ،راضی ام