بچه ها من وزنم ۵۶ دوس دارم به ۴۸ با ۴۹ برسونم خودمو و بدنم فرم بگیره ولی حقیقتا نمیدونم چه رشته ای برم که بتونم به نتیجه دلخواهم برسم میشه لطفا راهنمایی کنیددد مرسییی🥰💜
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
۱۶۴ عزیزم کلا هیکل و قدم به هم میخوره ولی چون یکم شکم دارم می خوام لاغر کنم
بنظرم وزنت کمه، شبیه پسرا میشی کمتر ازین، ولی بدنسازی برو و رژیم شکمو تخت میکنه،تغذیه مهمه
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
به نظرم هم فرم میده هم چربی سوزیه اگه رژیمتو رعایت کنی اره
ایروبیک فرم نمیده ک، فقط چون هوازی محسوب میشه چربی سوزی انجام میشه، بدنسازی فرم میده ، و اگه سنگین بزنی چربی سوزیش از ایروبیک خیلی بیشتره
عزیزم تی ار ایکس و فیتنس هم فقط چربی سوزی انجام میدن؟
ن اینا فرمم میدن ، ولی هیچی مث بدنسازی نیس،من خودم بدنسازی کار میکنم ،راضی ام