2777
2789
عنوان

ورزش مناسب برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
دراز نشست، طناب زدن، پلانک، سگ پرنده، اسکوات، دویدن و.... . ورزش زیاد هست بستگی ب این داره که میخوا ...

ممنونم عزیزم

پایین تنم خیلی اوکیه بالا تنمم خوبه فقط چون یکم شکم دارم می خوام شکمم اوکی بشه و بدنم فرم بگیره.میگن تی ار ایکس و فیتنس فرم میده درسته عزیزم؟

ایروبیک فرم نمیده ک، فقط چون هوازی محسوب میشه چربی سوزی انجام میشه، بدنسازی فرم میده ، و اگه سنگین ب ...

من قبلا میرفتم به نظرم همین‌که وزنت بیاد پایین فرم‌بدنت هم خوب میشه 

شنا هم میرفتم خوب بود 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶۴ عزیزم کلا هیکل و قدم به هم میخوره ولی چون یکم شکم دارم می خوام لاغر کنم

ممنمن هم مثل شما شکم دارم ی مدت خیلی ورزش میکردم همهجای بدنم لاغر میشد اما شکم نه من هم دیگه بیخیالش شدم البته من پر خوری نمیکنم و الان هم چاق نیستم اما دیگه اصلا برام مهم نیست که شکم دارم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من قبلا میرفتم به نظرم همین‌که وزنت بیاد پایین فرم‌بدنت هم خوب میشه شنا هم میرفتم خوب بود

شنا خوبه آره ، خب اره کسی ک چاقه لاغر شه خوبه ایروبیک کارکنه، بدنش خوب میشه با همون چربی سوزی ، ولی بدنسازی عالیه واس فرم دهی، شونه هات صاف میشه، بدنت یکم سفت میشه، راحت میشه با تغذیه و ورزش پایین تنه رو حجم داد 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من قدم۱۷۰، وزنم ۵۵بودراضی نبودم،شکمم تخت بود ولی خیلی لاغر بودم هیکلم شبیه پسر بچه ها بود رفتم بدنسا ...

مرسی عزیزم

من تو پرم و مشکلی با بدنم ندارم فقط دوس دارم یکم بدنم رو فرم بیاد و شکمم لاغر بشه پس بدنسازی رو حتما امتحان می‌کنم

ممنونم ازت گلم

ممنونم عزیزمپایین تنم خیلی اوکیه بالا تنمم خوبه فقط چون یکم شکم دارم می خوام شکمم اوکی بشه و بدنم فر ...

خواهش میکنم.

بله من هم شنیدم اما خودم انجام ندادم برای لاغری شکم دراز نشست بهترین ورزش هستش. 

من خودم ی زمانی میرفتم  اما نتیجه نگرفتم ولی کسانی رو میشناسم که نتیجه گرفتن

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

مرسی عزیزممن تو پرم و مشکلی با بدنم ندارم فقط دوس دارم یکم بدنم رو فرم بیاد و شکمم لاغر بشه پس بدنسا ...

فدات

اره بدنسازی خیلی خوبه درکنار رژیم . موفق باشی🥰

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
شنا خوبه آره ، خب اره کسی ک چاقه لاغر شه خوبه ایروبیک کارکنه، بدنش خوب میشه با همون چربی سوزی ، ولی ...

اره همینطوره من منظورم فرم‌دهی که تو بدنسازی میشه نبود 

در حدی که وزنت بیاد پایین 

من خودم وقتی وزنم میاد پایین کمرم خیلی باریک و خوب میشه تا این حد فرم دهی داره اروبیک 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

ممنمن هم مثل شما شکم دارم ی مدت خیلی ورزش میکردم همهجای بدنم لاغر میشد اما شکم نه من هم دیگه بیخیالش ...

ای بابا مثل این که این شکمه باهامونه😂

من کلا از همه بدنم خیلی راضیم الا شکمم😭🫠دوست داشتم یکمم رو فرم بیاد بدنم دوستمون گفت بدنسازی خوبه حالا امتحانش می‌کنم امیدوارم جواب بده🫠

اره همینطوره من منظورم فرم‌دهی که تو بدنسازی میشه نبود در حدی که وزنت بیاد پایین من خودم وقتی وزنم م ...

اره ولی من پاهام لاغر بود با بدنسازی پر شد کاملا

ای بابا مثل این که این شکمه باهامونه😂من کلا از همه بدنم خیلی راضیم الا شکمم😭🫠دوست داشتم یکمم رو ف ...

کلا ما خانوما بخاطر وجود رحم زیر دلمون ی کوچولو برآمدگی رو داره اما من معدم هم ورم داره در حالی که اصلا پر خوری نمیکنم. 

درس هم زیاد میخونم که اون هم فشار میاره و به خودت نمیرسی باعث لاغری میشه. 

چند روز پیش یکی از دوستای صمیمیم رو بعد از هفت هشت ماه دیدم که بهاطر همین درس خوندن خیلی وقت بود همو ندیده بودیم گفتش هستی خییلی لاغر شدی در حالی که اصلا به چشمم نیومده بود اما شکمم اصلا دیگه.  شما هم معده ت ورم داره؟

حالا امتحان می‌کنم امیدوارم جواب بده بازم ممنون عزیزم

خواهش میکنم من که شکم رو بیخیالش شدم اما چون کلا ورزش رو دوست دارم منم میخوام فوتسال رو ادامه بدم یعنی بخاطر درسم ول کرده بودم