2777
2789
عنوان

ورزش مناسب برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 34 پست
کلا ما خانوما بخاطر وجود رحم زیر دلمون ی کوچولو برآمدگی رو داره اما من معدم هم ورم داره در حالی که ا ...

نه من معدم ورم نداره ولی بشدتتتتت پرخوری می‌کنم الان چند وقته می خوام برم باشگاه و رژیممو شروع کنم هی پشت گوش میندازم حالا میرم بدنسازی امیدوارم جواب بده

نه من معدم ورم نداره ولی بشدتتتتت پرخوری می‌کنم الان چند وقته می خوام برم باشگاه و رژیممو شروع کنم ه ...

رژیم خواستید بگیرید حتما تحت نظر دکتر تغذیه باشید کهریزش مو و ضعف نگیرید

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم من که شکم رو بیخیالش شدم اما چون کلا ورزش رو دوست دارم منم میخوام فوتسال رو ادامه بدم یع ...

فدات،من فقط می خوام واسه شکمم باشگاه برم😭🫠انشالله تو فوتسال موفق بشی من ۵ سال کیک بوکس رفتم ولی الان ۶ ماه بخاطر جراحی ک داشتم ولش کردم بعدشم انگار دیگه حوصلم نکشید الانم دیگه به فکر لاغری و اینا افتادم تصمیم گرفتم بدنسازی ای تی ار ایکسی چیزی برم امیدوارم جواب بده

فدات،من فقط می خوام واسه شکمم باشگاه برم😭🫠انشالله تو فوتسال موفق بشی من ۵ سال کیک بوکس رفتم ولی ال ...

ممنون💙

اما شکم رو که لاغر کردید بنظرم کیک بوکس رو ادامه بدید حیفه 5 سال زخمت کشیدید به فنا بره همش

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ممنون💙اما شکم رو که لاغر کردید بنظرم کیک بوکس رو ادامه بدید حیفه 5 سال زخمت کشیدید به فنا بره همش

عزیزمی💚

نمی‌دونم انگار دیگه حوصلم نمیکشه وگرنه خیلیی خودم علاقه داشتم بعد این که ولش کردم دیگه انگار هیجانی واسه ادامه دادنش نداشتم یجورایی تنبلیم اومد😂