سلام بچه ها خوبین من یه پسر چهار ساله دارم جدیدا خیلی خیره شده اصلا به حرفم گوش نمیده یعنی تا وقتی باباش از سرکار بیاد خونه خوبه به بحرفم گوش میده همین ک باباش میاد انگار یه ادم دیگ میشه اصلا به حرفم یکلام گوش نمیده منو میزنه فقط میخاد لج منو دراره هر روز همین اش و همین کاسه، هنوز شلوارشو درمیاره میره دسشویی بعدشم میاد هر چی میگم شلوارتو بپوش به حرفم گوش نمیده همش لخت میگرده تو خونه یا میگم با شلوار برو دسشویی شلوارتو کامل درنیار اصلا گوش نمیده موقعی ک باباش نیست با شلوار میره تا میاد درمیاره مشکل چیه واقعا هر چی با زبون میگیرم نمیفهمه اخرش امروز اعصابم بهم ریخت کلی دعواش کردم ولی بازم فایده نداره مشکل چیه واقعا یکی راهنمایم کنه دارم دیونه میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دعوا اصلا فایده نداره بدتر میشه. از روش های تشویقی استفاده کن و محبت.
هر چی گفتم فایده نداره مشکل من اینه تا وقتی تنهایم خوبه هم باباش ک میاد منو میزنه به حرفم گوش نمیده کلا اینجوریه تا موقع خاب باز فرداش روز از نو روزی از نو
دوست من آیا با پدر هماهنگ هستید؟یا اینکه پدر مدافع کودکتون هست...نکته ی دیگر اینکه چرا تا این حد امر ...
خیلی نکته مهمی گفتین. من از بچگی هیچوقت به پسرم نکن نکن نکردم. محیط خونه رو امن کردمم و گذاشتم هرکاری که میخواست بکنه. اگه میخواست لخت بچرخه فقط کولر رو خاموش میکردم. تاثیرش رو هم رو رفتارش دیدم واقعا
دوست من آیا با پدر هماهنگ هستید؟یا اینکه پدر مدافع کودکتون هست...نکته ی دیگر اینکه چرا تا این حد امر ...
اره بابا با شوهرم همیشه هم با هم خوب بودیم هم به حرف همدیگ گوش کردیم کلا شوهرم مخالف من نیست از طرفش هم نمیگیره ولی زیاد به دسشویی رفتنش گیر نمیده خب من مادرم باید تربیتش کنم چند شب پیش مهمونی بودیم وسط مردم خودشو لخت کرد رفت دسشویی بعد میگن مامانش بی تفاوته