سلام بچه ها خوبین من یه پسر چهار ساله دارم جدیدا خیلی خیره شده اصلا به حرفم گوش نمیده یعنی تا وقتی باباش از سرکار بیاد خونه خوبه به بحرفم گوش میده همین ک باباش میاد انگار یه ادم دیگ میشه اصلا به حرفم یکلام گوش نمیده منو میزنه فقط میخاد لج منو دراره هر روز همین اش و همین کاسه، هنوز شلوارشو درمیاره میره دسشویی بعدشم میاد هر چی میگم شلوارتو بپوش به حرفم گوش نمیده همش لخت میگرده تو خونه یا میگم با شلوار برو دسشویی شلوارتو کامل درنیار اصلا گوش نمیده موقعی ک باباش نیست با شلوار میره تا میاد درمیاره مشکل چیه واقعا هر چی با زبون میگیرم نمیفهمه اخرش امروز اعصابم بهم ریخت کلی دعواش کردم ولی بازم فایده نداره مشکل چیه واقعا یکی راهنمایم کنه دارم دیونه میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مدت بهش بی تفاوت باش نقطه ضعف گرفته میخواد حرست را دربیاره
قبلا دوسه بار میخاستم با شلوار بره دسشویی ولی دیدم نمیره بیخیال شدم ولی نمیشه تا اخر عمرش همینجوری باسه بخدا چند شب پیش تو مهمونی لخت شد از خجالت اب شدم
اره بابا با شوهرم همیشه هم با هم خوب بودیم هم به حرف همدیگ گوش کردیم کلا شوهرم مخالف من نیست از طرفش ...
عزیزم دقیقا می خواسته واکنش شدید شما رو ببینه، کودکان یک قانون دارند اینکه توجه منفی از بی توجهی بهتر هست، بهش بگید تو خونه می تونی برهنه باشی و میهمانی بپوشی، موافقی عزیزم؟و پدر نیز شما رو همراهی کنه تا کودک بدونه شما و پدر یک تیم هستید، امر و نهی بسیار کودک رو مضطرب می کنه و برای تلافی از شما در مقابل چشم دیگران این رفتارها رو انجام میده، چون مطمئنم شده شما واکنش نشون می دید...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قطعا عزیزم قطعا...مطمئن باشید موفق خواهید شد،در این سنین حق انتخاب، احترام، توجه و آغوش و بوسیدن، صحبت فراوان و ابراز علاقه ی هر روز به کودک، اینکه چقدر بهش افتخار می کنید، مشارکت در کارهای کوچک منزل که خودش دوس داره، مشارکت در آشپزی، لبخند و شادی ...بسیار مفید خواهد بود....
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
مثلا میگم تا وقتی من میرم برات خوراکی بیارم توام شلوارتو بپوش ببینیم کی زودتر برنده میشه یا میگم ببینم من زودتر میوه میشورم میارم یا تو زودتر لباستو میپوشی
ی کار دیگم که میکنم میگم بهش چقدر بابا خوشحاله که تو حواست هست که اندام خصوصیتو کسی نبینه (چون باباشو خیلی دوست داره دلش میخواد خوشحال بشه همیشه)