یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از دور حواست بهش باشه دلداریش بده برو کنارخانواده همسرت باش کاری میشه انجام بده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
هنوز بیمارستانه داره کارای ترخیصشو میکنهبهش گفتم بیام گفت نه اینجا من همش دارم میرم اینور اونور نیا
اره حالا بروخونشون شباومداونجاباشی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
وااااو اولین کار اینه که کنارش باشی آدم تو این مواقع بیشترین نیاز و توقع رو از نامزد همسر یا هرکسی که باهاش تو رابطه هست داره که کنارش باشه اگر کنارش نباشی و یا خیلی دیر بری و قبل تو دیگران تسلی بخش اون باشن ممکنه برای همیشه از دستش بدی چون تویی که قراره شریک زندگیش باشی چه غم چه شادی اینجوری حس میکنه قراره تو شرایط سخت تنها بمونه مورد دیدم سر همچین ماجرایی جدا شدن