2777
2789
عنوان

پدر نامزدم فوت شد

277 بازدید | 9 پست

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

اصلا تو اینجور مواقع آدم نمیدونه چجوری طرف رو دلداری بده چه کاری بده و چه کاری خوبه

یک ماه بیمارستان بستری بودن تو این یک ماه نامزدم خیلی مضطرب و داغون بود

امروز هم که فوت شدن هنوز نرفتم پیشش 

چیکار باید بکنم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیشش و در مورد دلداری و تسلیت از مامانت بپرس راهنماییت کنه 

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌

هنوز بیمارستانه داره کارای ترخیصشو میکنه

بهش گفتم بیام گفت نه اینجا من همش دارم میرم اینور اونور نیا

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

برو عزیزم‌کنارش باش ولی خیلی تو دست پاش نباش 

از دور حواست بهش باشه دلداریش بده برو کنارخانواده همسرت باش کاری میشه انجام بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هنوز بیمارستانه داره کارای ترخیصشو میکنهبهش گفتم بیام گفت نه اینجا من همش دارم میرم اینور اونور نیا

اره حالا برو‌خونشون شباومداونجاباشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وااااو اولین کار اینه که کنارش باشی آدم تو این مواقع بیشترین نیاز و توقع رو از نامزد همسر یا هرکسی که باهاش تو رابطه هست داره که کنارش باشه اگر کنارش نباشی و یا خیلی دیر بری و قبل تو دیگران تسلی بخش اون باشن ممکنه برای همیشه از دستش بدی چون تویی که قراره شریک زندگیش باشی چه غم چه شادی اینجوری حس میکنه قراره تو شرایط سخت تنها بمونه مورد دیدم سر همچین ماجرایی جدا شدن