2777
2789
عنوان

کنکور حسابداری فنی حرفه ای

203 بازدید | 8 پست

دوستان کنکور حسابداری دادین؟لطفا تجربتون رو بگین؟بنظرتون با چند وقت خوندن میشه رتبه خوبی کسب کرد

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

من امسال قراره بدم

همین شهریور ۱۴۰۳؟

چقدر خوندین؟چیکارا کردین؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین شهریور ۱۴۰۳؟چقدر خوندین؟چیکارا کردین؟

اره 

فعلا چندماهی میشه که شروع کردم خوندن ولی پیوسته نخوندم یعنی ی روز میخوندم ۵ روز نمیخوندم.. اما پایم اوکیه،  فعلا دارم آزمون ایتا میدم و بیشتر دارم تست میزنم ، شیمی فیزیک ریاضی سفید میدم چون نداشتمشون من کاردانشم

اره فعلا چندماهی میشه که شروع کردم خوندن ولی پیوسته نخوندم یعنی ی روز میخوندم ۵ روز نمیخوندم.. اما پ ...

امیدوارم نتیجه خوبی بگیرین

کتاب تستتون چیه؟آزمون هم شرکت کردین یا نه

کدوم آزمون رو میدین؟قلمچی؟

هم قلمچی هم تو ی کانالیم تو تلگرام اوناعم آزمون میزارن

ت ک یازدهمی استرسشو نداشته باش بابا چیزی نیست 

مهر اینا بهم پیام بده اینجا بعد اگه قبول شدم ب امید خدا کامل راهنماییت میکنم و کمکت میکنم

هم قلمچی هم تو ی کانالیم تو تلگرام اوناعم آزمون میزارنت ک یازدهمی استرسشو نداشته باش بابا چیزی نیست ...

ممنون حتما بهت پیام میدم🥰