2777
2789

از دل سوختن گذشته من قلبم درد میگیره :) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

ولی فراموش نکنیم که همه چی قسمت و شانس نیست

خیلی وقتا خیلی چیزا به تلاشه. یه پزشک خیلی زحمت کشیده درصورتی که شاید یه فرد کارتن خواب شرایطشو داشته و درس نخونده و انتخاب کرده معتاد باشه... 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی فراموش نکنیم که همه چی قسمت و شانس نیستخیلی وقتا خیلی چیزا به تلاشه. یه پزشک خیلی زحمت کشیده درص ...

هیچکی انتخاب نمی‌کنه که معتاد باشه

یا خودشونو گول میزنن که معتاد نمیشن به اون ماده چون بقیه دوستاشون مصرف میکنن و ظاهرن چیزیشون نیست، در صورتی که مغز افراد با هم فرق میکنه یکی با یه بار مصرفم معتاد میشه یکی نه

یا انقد افسرده و بدبختن که برا فرار از بدبختیشون به مواد رو میارن

من تو یه دورانی انقدر حالم بد بود که اگه کسی بهم تعارف میکرد حتمن معتاد بودم الان، فقط شانس اوردم مثل خیلی از ادمای دیگه مواد در دسترس من نبود

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

ولی فراموش نکنیم که همه چی قسمت و شانس نیستخیلی وقتا خیلی چیزا به تلاشه. یه پزشک خیلی زحمت کشیده درص ...

هیچکس دوست نداره کارتون خواب بشه ، تو که تو کاخ معتاد نمیشی تو شرایط بد دست به اعتیاد میزنه

اصالت لر 🌬

قرار نیس همه پزشک شن خانم محترم چون درس نخونده باید کارتن خواب بشه ؟ 

هیچکی انتخاب نمی‌کنه که معتاد باشهیا خودشونو گول میزنن که معتاد نمیشن به اون ماده چون بقیه دوستاشون ...

خب عزیزم همونی هم که گول میخوره یعنی انتخاب کرده که بکشه چه فرقی میکنه. انتخاب یعنی اینکه با تصمیم خودت انجام بدی حالا به هر روشی فرق نمیکنه. اگر دوستت یواشکی بریزه تو غذات اون دست خودت نبوده ولی اگر تعارف کنه و تو قبول کنی بازم تو بودی که قبول کردی و تصمیم گرفتی. خیلی از افراد معتاد و کارتن خواب از خانواده های پولدارن که بخاطر تصمیمات اشتباهشون طرد شدن. درصورتی که شاید همینا خواهر برادرشون خیلی موفق و پولدار شده باشن. شانس نبوده

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
هیچکس دوست نداره کارتون خواب بشه ، تو که تو کاخ معتاد نمیشی تو شرایط بد دست به اعتیاد میزنه

عزیزم خیلی از کارتن خواب ها خونواده پولدار دارن ولی چون به حرف اونا گوش نکردن و رفتن پی حرف دوستاشون و معتاد شدن، از خونواده طرد شدن و کارتن خواب شدن. بازم این تویی که تصمیم میگیری به حرف کی گوش بدی و کدوم مسیر رو بری

حقیقتش توی یه جامعه سالم، با تلاش میشه به نتیجه رسید

ولی الان همون پزشک هم اگر بعد از طرحش شروع به کار کنه، خیلی خیلی زمان میبره تا یه خونه معمولی بخره

وقتی پایه‌های اقتصاد خراب بشه، همه مردم باهم افت میکنن💔