2777
2789
قرار نیس همه پزشک شن خانم محترم چون درس نخونده باید کارتن خواب بشه ؟

خانوم محترم حالا پزشک نشدی نیا مارو جر بده. گشتنه برو ناهار بخور. نگفتم درس نخونده کارتن خواب بشه. گفتم درس نخونده ولی معتاد نشه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
حقیقتش توی یه جامعه سالم، با تلاش میشه به نتیجه رسیدولی الان همون پزشک هم اگر بعد از طرحش شروع به کا ...

اره خیلیاهم هستن به حقشون نمیرسن. من منظورم افرادی بود که خودشون با تصمیم اشتباه مسیر معتاد شدن و بد رو رفتن. وگرنه اونی که تلاش میکنه ولی نمیشه که کاملا حق داره

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم همونی هم که گول میخوره یعنی انتخاب کرده که بکشه چه فرقی میکنه. انتخاب یعنی اینکه با تصمیم خ ...

عزیزم این که آدمی دور و ورت باشه یا نباشه که بهت تعارف کنه خودش شانسه 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

شانس هست قبول دارم ولی خیلی جاها اراده مهمه

چیزی رو که خودت قبول کنی از نظر من گول خوردن نیست

گول خوردن چیزیه که به دروغ قبول کنی. مثلا بگه بیا شکلات بعد بخوری ببینی مواد بوده این میشه گول خوردن ولی بدونی مواده و قبول کنی این میشه ضعف اراده

من خودم اکثر دوستام مشروب میخورن صدبار حتی جلوم گرفتن ولی واقعا نخوردم چون دوس نداشتم هرچند وسوسه شدم. ولی اگر بخورم قطعا گول خوردن حساب نمیشه چون اگاهی داشتم که این لیوان اب نیست و لیوان مشروبه. دیگه هرکسی باید پای تصمیمات و اشتباهاتش بمونه. هیچکس ادم رو مجبور نکرده

ولی فراموش نکنیم که همه چی قسمت و شانس نیستخیلی وقتا خیلی چیزا به تلاشه. یه پزشک خیلی زحمت کشیده درص ...

این روزا پزشکا نیستن که کاخ دارن بیشتر دزدا و اختلاس گرا هستن البته تلاش زیادی هم تو دزدی کردن که امثال ما نکردیم.

خب عزیزم همونی هم که گول میخوره یعنی انتخاب کرده که بکشه چه فرقی میکنه. انتخاب یعنی اینکه با تصمیم خ ...

اعتیاد اصلا ربطی به پول ندارن

این همه سلب معتاد و الکلی تو هالیوود هست. اونام فقیرن؟ قطعا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
این روزا پزشکا نیستن که کاخ دارن بیشتر دزدا و اختلاس گرا هستن البته تلاش زیادی هم تو دزدی کردن که ام ...

حالا هرچی. عزیزم پزشک سمبل سواد و این چیزا هست. نمادین گفته میشه 

اعتیاد اصلا ربطی به پول ندارناین همه سلب معتاد و الکلی تو هالیوود هست. اونام فقیرن؟ قطعا نه

عزیزم اونا اعتیاد کنترل شده هست.مقدار براشون تعیین میشه در ماه. کسی که سواد و تخصص نداشته باشه همینجوری هرچی اومد دم دستش بکشه قطعا همه زندگیشو از دست میده