حقیقتش توی یه جامعه سالم، با تلاش میشه به نتیجه رسیدولی الان همون پزشک هم اگر بعد از طرحش شروع به کا ...
اره خیلیاهم هستن به حقشون نمیرسن. من منظورم افرادی بود که خودشون با تصمیم اشتباه مسیر معتاد شدن و بد رو رفتن. وگرنه اونی که تلاش میکنه ولی نمیشه که کاملا حق داره
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم این که آدمی دور و ورت باشه یا نباشه که بهت تعارف کنه خودش شانسه
من خودم اکثر دوستام مشروب میخورن صدبار حتی جلوم گرفتن ولی واقعا نخوردم چون دوس نداشتم هرچند وسوسه شدم. ولی اگر بخورم قطعا گول خوردن حساب نمیشه چون اگاهی داشتم که این لیوان اب نیست و لیوان مشروبه. دیگه هرکسی باید پای تصمیمات و اشتباهاتش بمونه. هیچکس ادم رو مجبور نکرده
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
اعتیاد اصلا ربطی به پول ندارناین همه سلب معتاد و الکلی تو هالیوود هست. اونام فقیرن؟ قطعا نه
عزیزم اونا اعتیاد کنترل شده هست.مقدار براشون تعیین میشه در ماه. کسی که سواد و تخصص نداشته باشه همینجوری هرچی اومد دم دستش بکشه قطعا همه زندگیشو از دست میده