دیشب تا ساعت ۲ و نیم بیدار بودم بالاسر بچه تب داشت. دیروزم اصلا نخوابیدم ساعت ۵ صبح بیدار شده میگه گشنمه ۲ سالشه. نمیدونم چرا دست و پام انقد شل و ول و سر بود. یعنی انقد حالم بد بود ب زور خودمو سر پا نگه داشتم صبحونه بهش دادم بعدشم گیر داده که حتما منو بذار روی پات تکون بده تا بخوابم پام انقد درد میکنه که واقعا نمیتونستم تا الان پدرمو در آورد..آخرم انقد گریه کرد یه گوشه خوابش برد حالم بده واقعا خسته ام برای چی آخه این بچه خواب نداره الان دیگه دو سالشه دو ساله که کلا دارم بی خوابی میکشم پس کی درست میشه به محض اینکه آفتاب میزنه بیدار میشه دیگه واقعا بریدم چیکارش کنم حداقل تا ۸ صبح بخوابه
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خ از بچه ها شنیدم عادت میکنن رو پا بخوابن از سرشون نمیافته نمیشه از اول نزاریم روی پا کلا؟
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خ از بچه ها شنیدم عادت میکنن رو پا بخوابن از سرشون نمیافته نمیشه از اول نزاریم روی پا کلا؟
نه این اصلا عادت نداشت رو پا بخوابه این سه چهار روز که مریض بود همش رو بغل رو پام بود عادت کرده. ولی کلا اگر بخوای از سرش بیفته یه چند روز مقاومت کن هرچقدرم گریه کرد کوتاه نیا از سرش میفته
٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بعضی بچه ها مدلشون اینه ونمیشه زیاد کاری کرد ولی بازم یه سری کارا ممکنه بهتر کنه اوضاع رو
تو طول روز باهاش بازی کن عصرها ببرش پارک بذار انرژیشو تخلیه کنه بهش خوراکی محرک نده مثلا بستنی شکلاتی یا شکلات، شب شامکامل بهش بده که شکمش سیر بشه نذار شبا تی وی ببینه وساعت نه و اونورا ببرش تو اتاقش یه کتاب بردار بهش نشون بده و براش بخون یا بذار با اسباب بازیاش بازی کنه یه موسیقی ملایم بذار تو یوتوب سرچ کنی موسیقی موتزارت برای خواب بچه هست که میگن به باهوش تر شدن بچه هم کمک میکنه خودت کنارش باش ولی زیاد باهاش بازی نکن که حوصله اش سر بره و نورم باید خیلی کم باشه شاید یکماه طول بکشه ولی این کارا قطعا جواب میده پسر من که از اول مشکلی نداشت ولی برای بچه خواهر شوهرم همینارو یه جایی خونده بودم بهش گفتم درست شد اون بچش تا سه صبح بازی میکرد سه تا هفتم که میخوابید صد دفعه با گریه بیدار میشد انقد بد میخوابید تو طول روزم بد اخلاق و بهونه گیر بود
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
نه این اصلا عادت نداشت رو پا بخوابه این سه چهار روز که مریض بود همش رو بغل رو پام بود عادت کرده. ولی ...
باشه مرسی عزیزم💕
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی