2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی پرتوقع هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست
خب اقا باشن... نمیدونم بخدا از نظر من شما حساسی خب همسرت نباشه مادرت یا خواهرت نمیتونن کنارت باشن. ا ...

هیچ کس نیست باهام بیاد از همین دلگیرم بعدم دوره نقاهت وحشتناکی داره اصلا بهم زیختم سرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک درک کرذی دلم میخاد حداقل یکم نگران بشه واقعیت اینه نه راجب عملش چیزای خوبی شنیدم نه راجب ای ...

عملش که واقعا استراحت داره. ولی هرکاری میکنی سمت طب سنتی نرو. فامیل ما ی داروی سیاه زد به زخمش. چرک کرد و عفونت کرد و مو در اومد و ی تیکه اش موند و مجبور شدن زخمش رو باز نگه دارن که عفونت خارج بشه بعد عمل کنن. خواست در زمان صرفه جویی کنه به جای دو هفته استراحت دو ماه استراحت کرد

من تازه یه ماهه جراحی شدم اوایل که قرار بود برم دکتر همسرم میگفت برو دکتر خب هزینش و میده خودشم میگه ...

حتی اگ بمیرم  روزی ک کفن ام کنن  شاید نیاد زبر تابوتم بگیره بگ خودت پاشو برو 😄

چی بگم . وافعا استرس دارم دلم میخاد یکی نگرانم بشه همیت وگرنه خودم همه کار میکنم هیچ وقت کسی برام کا ...

برات مهم نباشه اصلا. کیست مویی خوب نیست عفونت داشته باشی درمان نکنی عفونت تو بدنت پخش میشه. شوهرم داره حالا مال اون تازه عفونت کرده . نوبت براش میگیرم بیمارستان هم اون طرف خیابون محل کارشه نمیره. جدی بگیر مشکلاتی که داره منتظر واینستا کسی ببره. خودت همین امروز زنگ بزن مطب اون دکتر مورد نظرت نوبت بگیر برو. اگه عصر نوبت داد بهش بگو نوبت گرفتم می‌بری منو مطب یا خودم برم. احتمالا خودش می‌بره. یه تایمی‌ بزار که استراحتش رو‌کرده باشه که بهونه خستگی نیاره. 

پرتوقع نیستین ولی تاکی میخواید به امید همسرتون بشید خواهری مادری با اونا برید

نمیدونم دلم نمیخاد به کسی رو بزنم مامانم نمیاد قطعا اگ بمیرم هم نمیاد یکی خالم میمونه ک بیاد اونم دوس ندارم بهش زحمت بدم 

ممنون ک درک کرذی دلم میخاد حداقل یکم نگران بشه واقعیت اینه نه راجب عملش چیزای خوبی شنیدم نه راجب ای ...

نترس دوستم داشت عمل کرد خوب شد فقط مراقبت داره 

من فیبروم عمل کردم ساعت یک ظهر رفتم اتاق عمل ۱۰ شب بهوش اومدم 

دیگه باید درمان بشی هر چی که هست

با ترس هیچی حل نمیشه دکتر خوب پیدا کن با خیال راحت اول خدا دوم دکتر خوب برو عمل شو برگرد

از منطقه امن ت بیا بیرون باور کن سنو رفتن انقد ترس خجالت نگرانی نداره برای خودت ارزش قائل باش پیگیر ...

عزیزم من اصلا آدم خجالتی نیستم  تموم کارای زندگی ام خودم کردم هرچی بگی آدم هیلی مستقلی هستم فقط به عنوان یه زن دلم دلگرمی میخاست همیت اینک یکی نگرانم یشه 

عزیزم خودم تا حالا همه کارام کردم حس بی پشتیبانی دارم حس عزیز نبودن دارم

عزیزم درکت میکنم منم تا حالا هر کاری کردم تنها بودم ولی سر سقط دوم واقعا داغون شدم فقط یه پشتیبان میخواستم که نگرانم باشه بگه منم هستم 

حتی اگ بمیرم روزی ک کفن ام کنن شاید نیاد زبر تابوتم بگیره بگ خودت پاشو برو 😄

دور از جونت 

منم گاهی با همسرم بحثم میشد میگفتم اگه بمیرم میای میگی پاشو مسخره بازی در نیار باور نمیکنی دردمو 

ولی واقعا برام سنگ تموم گذاشت و خیلی پشتیبانم شد 

این چیزا تو همه زندگیا هست

خودتو اذیت نکن برو سونو انجام بده بابت عمل هم خودتو بسپر به خدا نه بنده ها

بخدا میشد یه هفته دو هفته بستری بودم و به هیچکس نمیگفتم حتی مادرم تنهایی سر میکردم گریه داشتم خنده داشتم غصه داشتم ولی میگفتم این درد و من دارم میکشم چه مادرم بیاد چه نیاد چه همسرم عمق دردم و حس کنه نکنه 

میومد سر میزد غذا میگرفت شبا تا صبح تو حیاط بیمارستان قدم میزدیم نمیگم کلا نبود ولی به این باور رسیدم خودم باید دنبال درمانم باشم توقعی از کسی نداشته باشم