2777
2789
عنوان

بنظرتون من خیلی پرتوقع هستم

349 بازدید | 27 پست

توقع دارم شوهرم حداقل یکبار شده خودش منو ببره دکتر نگرانم بشه 

الان سالهاست کیست مویی تو بدنم هست سالی صد بار عفونت میکنه  وقتی مجرد بودم خونوادم اهمیت نمیدادن  نمیبردنم دکتر الانم شوهرم 

میگ خودت برو دکتر نشون بده آخه برمم دکتر میگه جراحی کن و من از ترس جراحی دیشب تا صب زار میزدم  نمیتونم تنهایی باهاش کنار بیام 

خیلی وقته میخام برم سونو برا تنبلی تخمدان  یه سونو میخاد برام از دکتر بگیره نمیگیره کارش تو بیمارستانه

هیچ بم اهمیت نمیده 

منم میخام بیخیال شم 

دیگ حوصله ندارم به خودم برسم برم دکتر چون برا کسی اهمیت ندارم 

خیلی حالم گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چرا خودتو آزار میدی خب برو درمان کن عمل کن همسرت بیاددبشینه پیش متخصص زنان چی بگه. خب شما خانمی مشکلتو گفتی باید حل کنی از چی میترسی مردم میرن رحمشون رو در میارن فیبرم عمل میکنن آخه تا کی بترسی... بنظرم ضعف از خودت بهمسرت ربطی نداره. شما برو دنبال کارای عملت همسرتم میاد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خودت برو همون بیمارستان که شوهرته بگو من همسر فلانی ام نوبت بگیر کارتو بکن ..چکاریه نشستی یکی بیاد ببرتت ..دختر تو الان یه زن خونه ای مستقلی رو تو رفتارات نشون بده وابسته نباش ..اینجوری خودت اذیت میشی

سلامتی خودت رو وابسته به اهمیت دادن کسی نکن. خودت نوبت بگیر اگه طرف صبح هست چون شوهرت سر کاره خودت یه تاکسی بگیر برو اگه عصر هست بگو خودش ببره. 

شوهر منم همینه نوبت که نمیگیره تازه خودم هم اگه اون مریض میشه خودم باید براش نوبت بگیرم ببرمش 🤦. 

ای بابا چرا خودتو آزار میدی خب برو درمان کن عمل کن همسرت بیاددبشینه پیش متخصص زنان چی بگه. خب شما خا ...

عریزم کیست مویی دکترش آقاست تاحالا اتاق عمل نرفتم از دیشب افسردگی گرفتم ازترس دلم پشتیبان میخاد

خودت برو همون بیمارستان که شوهرته بگو من همسر فلانی ام نوبت بگیر کارتو بکن ..چکاریه نشستی یکی بیاد ب ...

میدونم عزیزم تا حال‌ام خودم همه کارام کردم دلم یکم دلگرمی میخاد خستم

سلامتی خودت رو وابسته به اهمیت دادن کسی نکن. خودت نوبت بگیر اگه طرف صبح هست چون شوهرت سر کاره خودت ی ...

چی بگم . وافعا استرس دارم دلم میخاد یکی نگرانم بشه همیت وگرنه خودم همه کار میکنم هیچ وقت کسی برام کاری نکرده 

عریزم کیست مویی دکترش آقاست تاحالا اتاق عمل نرفتم از دیشب افسردگی گرفتم ازترس دلم پشتیبان میخاد

خب اقا باشن... نمیدونم بخدا از نظر من شما حساسی خب همسرت نباشه مادرت یا خواهرت نمیتونن کنارت باشن. افسردگی نگیر فقط نوبت بگیر هرچی سریعتر عمل کن تا مشکل بدتر برای سلامتیت بوجود نیومده سعی کن مستقلانه عمل کنی وقتی اخلاقش اینه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه پرتوقع نیستی اینا وظیفه اش. به فکر سلامت همسرش باشه.

ممنون ک درک کرذی دلم میخاد حداقل یکم نگران بشه واقعیت اینه نه  راجب عملش چیزای خوبی شنیدم نه راجب اینک اک بمونه ضرری نداره 

خیلی ترسیدم خیلی ولی کسی نیست بعش بگم میدونم چیز خاصی نیست ولی  اولین باره تو این موقعیت هستم خیلی حالم بده 

عزیزم خودم تا حالا همه کارام کردم حس بی پشتیبانی دارم حس عزیز نبودن دارم

من تازه یه ماهه جراحی شدم اوایل که قرار بود برم دکتر همسرم میگفت برو دکتر خب هزینش و میده خودشم میگه برو دیگه چرا نری؟

شبی که قرار بود فرداش عمل بشم بخاطر دور بودن از پسرم گریه میکردم میگفت اینجوری میخوای کنی نریم من میدونستم این حرف و میزنه من گریه نکنم بعد از عمل کل کارامو خودش انجام داد همراه و پرستارم خودش بود قرار نیست که هر لحظه اراده کردی باشه خب اونم داره واسه خانوادش تلاش میکنه دیگه 

تو برو جلو چش خودش نوبت بگیر واسه سونو هیچوقت خودتو وابسته هیچکس ندون حتی همسرت