2777
2789

همششششش تاپیک های چرت و پرت 

سال ۱۴۰۰ به قبل اصلا اینطوری نبود ( برای درک بهتر این موضوع یه نگاه به تاپیک های قبلی خودتون بندازید تا یه تاپیک میزدیم بالای ۱۵ نفر آدم وارد تاپیک میشد و راهنمایی مون می‌کرد ) اما الان وقتی تاپیک میزنی هیچکس نیست که کمکت کنه

نصف بیشتر کاربر ها مرد هستن ( من با کلیت این قضیه مشکل ندارم) ، اینکه میان فحش میدن و تایپک های به مادر زنم و خواهر زنم چشم دارم میزنن خییلی حال بهم زنه اینکه توی تاپیک های زنونه هم حضور دارن و....

حتی دیگه کاربرهای قدیمی هم اکثرشون نیستن .

هر روز که میگذره جو سایت سمی تر میشه

امیدوارم یه روزی جو سایت مثل قبل بشه 🌱🦋💜

از وقتی مدارس مجازی شد پای دانش اموزا ب سایت باز شد اینطوری شد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا قدیم خیلی خوب بود

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

الان فقط تاپیک خیانت 

خواهر شوهر مادرشوهر 

طرفدار داره جز این تاپیک بزنی 

حتی نظر نمیدن 

چیزی هم میگی میرن کل تاپیک ها رو میخونن 

میان میکوبن تو صورتت !!

یعنی از سمی بودن گذشته اسید شدن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

وقتی اینترنت و موبایل در دسترس زیر ۱۸ سال قرار گرفت ، همه جا داغون شد ، متاسفانه جوونامون درگیر مسائل سطحی شدن و از اونور هر چی بیمار جنسی و عقده ای و انواع اختلالات شخصیتی هم هست راه پیدا کردن به همه جا 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

کم سن خیلی خیلی زیاده توی تاپیکا

آقا من نوجوونا رو دوست دارم ولی هر چیزی جایی داره

بعدم شده فستیوال بدبختی

یعنی یه لحظه میای تمام روح و روانت متلاشی میشه

بعدم آدمای دگم واقعا زیاد شدن

قبلا تاپیک مشاعره هفتگی داشتیم میرفت روی ۱۰۰۰ صفحه، الان اصن عمده سایت اونجوری نیستن که طرفدار این چیزا باشن

همه دوست و همراه بودن

چند تا آقایی که بودن متشخص و جنتلمن، یادتون باشه حتی سیگنال بورس میدادن یا تاپیکای آموزشی میذاشتن، یه بارم درخواست دوستی ازشون نگرفتیم والا بانو بانو هم نبستن به نافمون، عادی رفتار کردن

تاپیکای سرگرمی

واقعا لحظات خوشی بود خصوصا آخر شبا و گپای شبونه

ولی الان فقط اعصاب خردیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

این که برخی مسائل نیاز به متخصص خودش داره به کنار ولی همدلی از دل اکثر مردم رفته متاسفانه 

و اختلالات جنسی علی الخصوص توی جنس مرد زیاد شده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

وقتی اینترنت و موبایل در دسترس زیر ۱۸ سال قرار گرفت ، همه جا داغون شد ، متاسفانه جوونامون درگیر مسائ ...

اوه اوه گفتی 

من یه هم اتاقی دارم دانشگاه ۱۸ سالشه 

داشت بهم می‌گفت از دخترا بیشتر خوشم میاد. 

تا پسرا 😳😳😳 منو میگی 

اصلا هنگ کردم با خودم گفتم یعنی چی 

بعد فهمیدم کلا همه چی خیلی داغون شده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از وقتی کرونا اومد اینجوری شد 

بچه ها اومدن تو سایت جو سایت رو به هم ریختن بعدش هم مردا زیاد شدن 

همون دختر بچه های ۱۳ ساله میان دعوا راه میندازن هر چی از دهنشون در میاد میگن .

دیگه هیچوقت سایت مثل اون موقع نمیشه متأسفانه 

اون قدیما تاپیکا پربازدید عکس غذا و خونه و بچه بود و ...

الان همش پربازدید ها خیانت و طلاق و حس شیشم و چرت و پرتای دیگست 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان فقط تاپیک خیانت خواهر شوهر مادرشوهر طرفدار داره جز این تاپیک بزنی حتی نظر نمیدن چیزی هم میگی می ...

این رفتار که یه سری کاربرا انجام میدن میرن تاپیک های قبل طرف و میخونن و مسخره ش میکنن کار بسیار حقیرانه ای هستش و از ادمی که سراسر وجودش عقده هست بر میاد ، متاسفانه کم ندیدم ازشون که جقد دل یه سریارو شکوندن و من اون موقع هیچی نمیتونم بگم هیچ کلمه ای قدرت توصیف این حجم از عقده ای بودن و نداره

اوه اوه گفتی من یه هم اتاقی دارم دانشگاه ۱۸ سالشه داشت بهم می‌گفت از دخترا بیشتر خوشم میاد. تا پسرا ...

متاسفانه اسم این بی بند و باریا و بی چهار چوبیا شده ازادی ، شده روشنفکری ، اصلا نمیدونن مفهوم روشنفکری چیه ، فقط گند کشیده شده همه جا 

این رفتار که یه سری کاربرا انجام میدن میرن تاپیک های قبل طرف و میخونن و مسخره ش میکنن کار بسیار حقیر ...

میرن میخونن میان میگن 

خب این مشکلت کارمای فلان تاپیک

هستش و شروع میکنن نیش و کنایه زدن 

اصلا نمی‌دونم تو چه خانواده هایی تربیت شدن اینا 

متاسفانه دوره زمونه بد شده خدا به داد همه برسه

واقعا خیلی بد شده