2777
2789
عنوان

چقدر نی نی سایت جای حال بهم زنی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 49 پست
میرن میخونن میان میگن خب این مشکلت کارمای فلان تاپیکهستش و شروع میکنن نیش و کنایه زدن اصلا نمی‌دونم ...

دقیقا ، عقده ای ترین ادما همینا هستن ، مشخصه مادرپدرشونم به شدت بیمار و پر از حقارت بودن که چنین ادمایی تحویل جامعه دادن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
از وقتی کرونا اومد اینجوری شد بچه ها اومدن تو سایت جو سایت رو به هم ریختن بعدش هم مردا زیاد شدن همون ...

وقتی اینستا هم فیل تر شد اکثر کاربران اینستا ریختند توی سایت 

و متاسفانه محیط اینستا قبل از فیل تر خیلی سمی بود و خیلی از کاربرانش سمی کرده بود وقتی اون ها ریختن تو قضای مجازی ایرانی، این فضاها رو هم آلوده کردند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اسم این بی بند و باریا و بی چهار چوبیا شده ازادی ، شده روشنفکری ، اصلا نمیدونن مفهوم روشنفک ...

بعد جالب اینکه بهم می‌گفت 

زن و شوهر عفونت میگیرن ولی دختر 

اینجوری نیست سالم تره!!! اصلا گوشم داشت 

سوت میکشید انقد که به نظرش اوکی بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

وقتی اینستا هم فیل تر شد اکثر کاربران اینستا ریختند توی سایت و متاسفانه محیط اینستا قبل از فیل تر خی ...

کاملا درسته 

کاش راهی بود برمیگشتیم به همون نی نی سایت قدیمی و قشنگ

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بعد جالب اینکه بهم می‌گفت زن و شوهر عفونت میگیرن ولی دختر اینجوری نیست سالم تره!!! اصلا گوشم داشت سو ...

مشکل دارن دیگه ، همیشه دوست داشتم ۱۰۰ سال پیش به دنیا میومدم که همچین موجوداتی رو الان نبینم 

دقیقا ، عقده ای ترین ادما همینا هستن ، مشخصه مادرپدرشونم به شدت بیمار و پر از حقارت بودن که چنین ادم ...

دقیقا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دوستانی که حرف از بچه مدرسه ای و ورود نوجوان ها به این سایت زدید ( چون تعداد زیاد بود ریپلای نزدم ) 

قابل توجه تون من خودم یه نوجوان ۱۷ ساله هستم 

ولی تا به حال وارد تایپکی نشدم که توش هیچ تجربه ای نداشته باشم ( هیچ وقت هیچ وقت توی تاپیک های روابط مادر شوهر و خواهر شوهر ، مسائل ج و.....پست نزاشتم ) 

خلاصه میخواستم بگم که همه ی تینیجر ها شبیه هم نیستن 

خیییلی ها مثل من فقط به خاطر کنکور وارد این سایت شدن ( چون بودن کاربردهایی که ۲۲و ۲۳ ساله هستن و دارن کنکور میدن یا کسانی که کنکور دادن ) در واقع میخواستم از تجربیات شون استقاده کنم . 

این رفتار که یه سری کاربرا انجام میدن میرن تاپیک های قبل طرف و میخونن و مسخره ش میکنن کار بسیار حقیر ...

یکی شون بود اومد دلم شکوند اما خودش یادش رفت و دقیقا همون مشکل من براش پیش اومد، اومد پیش من از من کمک می خواست، ولی خب انسانیت بهم گفت بهش کمک کن 

مشکل دارن دیگه ، همیشه دوست داشتم ۱۰۰ سال پیش به دنیا میومدم که همچین موجوداتی رو الان نبینم

همش با خودم میگفتم نکنه به منم چشم داره اصلا 

احساس راحتی نمی‌کردم باهاش 

آره راست میگی کاش خیلی قبل تر بودم ..

یکی شون بود اومد دلم شکوند اما خودش یادش رفت و دقیقا همون مشکل من براش پیش اومد، اومد پیش من از من ک ...

متاسفانه ما دلمون نمیاد مثل خودشون رفتار کنیم اما باید یه بار نثل خودشون باهاشون رفتار شه تا یاد بگیرن رفتار با بقیه رو 

کاملا درسته کاش راهی بود برمیگشتیم به همون نی نی سایت قدیمی و قشنگ

قربان شما 🌹 

آره دقیقا 

البته خودم هم کاربر اینستا بودم و بعد مجبورا پناه آوردم همبن جا، اما خب سعی کردم چیزی از محیط سم اون جا رو انتفال ندم این جا 

قربان شما 🌹 آره دقیقا البته خودم هم کاربر اینستا بودم و بعد مجبورا پناه آوردم همبن جا، اما خب سعی ک ...

عزیزمم😊😍کاش کاربرای خوب و محترمی مثل شما و بعضیا دیگه بیشتر بودن😍❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قربان شما 🌹 آره دقیقا البته خودم هم کاربر اینستا بودم و بعد مجبورا پناه آوردم همبن جا، اما خب سعی ک ...

ببخشید ریپلای میزنم ، الان دیگه اینستا ندارین ؟

دوستانی که حرف از بچه مدرسه ای و ورود نوجوان ها به این سایت زدید ( چون تعداد زیاد بود ریپلای نزدم ) ...

قشنگم اینجا بالای ۱۵ سال شاید کمی عادی باشه ولی متاسفانه زیر ۱۵ سال هم خیلی زیاده اصلا دختر زیر ۱۵ سال نباید وارد سایت زنونه بشه که هر حرفی داخلش زده میشه 

بالای ۱۵ سال عادی تره چون دیگه به سنی رسیده که همه چیز رو میدونه بهتره تا بچه ۱۲ ساله