2777
2789
عنوان

چقدر نی نی سایت جای حال بهم زنی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 49 پست
قشنگم اینجا بالای ۱۵ سال شاید کمی عادی باشه ولی متاسفانه زیر ۱۵ سال هم خیلی زیاده اصلا دختر زیر ۱۵ س ...

بله شما درست میفرمایید 😘😘

به امید روزی که فضای سایت مثل قدیم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ریپلای میزنم ، الان دیگه اینستا ندارین ؟

حقیقتش هیچ نسخه ای از فیل شکن روی گوشیم نخوند و پیج روانشناسی هم که تو اینستا زده بودم بی استفاده رها شد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

حقیقتش هیچ نسخه ای از فیل شکن روی گوشیم نخوند و پیج روانشناسی هم که تو اینستا زده بودم بی استفاده ره ...

از چه نظر گفتین اینستا سمی هستش ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اوه اوه گفتی من یه هم اتاقی دارم دانشگاه ۱۸ سالشه داشت بهم می‌گفت از دخترا بیشتر خوشم میاد. تا پسرا ...

من بعد از چندوقت ک اومدیم خونه جدید، تهِ کمد رو تمیز میکردم، یه رَم پیدا کردم

انداختم توگوشی دیدم پر از آهنگه، یکی از آهنگارو پلی کردم

دیدم آهنگ نبوده، وویس ذخیره شده بوده...

توی همون یک دیقه‌ای ک گوش دادم چیزایی شنیدم که توی دارک‌ترین تخیلاتم هم ب ذهنم نرسیده بود!!!!😰😨😨😨

من بعد از چندوقت ک اومدیم خونه جدید، تهِ کمد رو تمیز میکردم، یه رَم پیدا کردمانداختم توگوشی دیدم پر ...

میخوای درخواست بده خصوصی بگو بهم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

الان رو نمی دونم چطوری هست محیطش 

ولی خب آدم های بیمار داخلش زیاد هست حتی یک سری تحقیقات یک کشور دبگه روی این برنامه انجام داده بود به این نتیجه رسیده بود که افراد بیمار داخل این برنامه زیادند حالا نمی دونم چه خصوصیاتش باعث جذب این افراد شده اما خودم حس می کنم به تاییدجویی هم برگرده 

وقتی افراد بیمار توی یک محیطی زیاد باشند اگر کسی ندونه اون اشخاص بیمار هستند خواه ناخواه افراد تلقبن پذیر از اون ها تاثیر می پذیرند و یک باره می بینیم مثل یک بیماری محیطی رو آلوده کردند که متاسفانه از نظر شخصی من حالا از اینستا به این جا سرایت کرده 

الان رو نمی دونم چطوری هست محیطش ولی خب آدم های بیمار داخلش زیاد هست حتی یک سری تحقیقات یک کشور دبگه ...

مرسی از توضیح کاملت خیلی مفید بود ❤️🌸

و به قول یکی از همکاران مون فضاهای مجازی، آموزش نداده در اختیار مردم قرار می گیره و همبن مساله هم باعث میشه استفاده نادرست از چیزی یشه و اون محیط آلوده بشه 

دوستانی که حرف از بچه مدرسه ای و ورود نوجوان ها به این سایت زدید ( چون تعداد زیاد بود ریپلای نزدم ) ...

تو ک تینیجر نیستی گلم، ماشالا دگ سنِ شوهر کردنته

اصطلاحِ تینیجری مالِ ۱۳ ـ ۱۴ ساله‌هاس

صرفا شوخی بود

خواهش می‌کنم بزرگوار 🌹💕 و سپاس از نظر لطف تون 🙏🏻

بزرگواری از شماست ❤️خواهش میکنم 🌸🌸

همینجا میگم ک همه دوستان و علاقمندان استفاده کنن😁😁

خب بگو