2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 40043 بازدید | 102 پست
😄اشکالی نداره،همسر منم موهش فر نیست،تازه لختم نیست،مجعدم نیست،میدونی چرا؟آخه کچله😂😂ان شاالله سایش ...

ممنون گلم

همچنین برای شما🌼🙏

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوردن یچیزی بیش از حد چه دوران بارداری چه قبل و بعدش و چه دوران عادی زندگی باعث مشکلاتی میشن که جبرانشون سخته. مثلا خوردن روزی یه پاکت شیر میدونی چه بلایی سر رحم و تخمدان ها میاره؟؟ خانوم تاجیک گفتن که حداکثر هفته ای دو سه لیوان کافیه برای تامین کلسیم بدن نه بیشتر 

یکی از فامیل پیش ما زندگی میکردن قبلا خونمون توو یه ساختمون بود. هردو بارداریش افتضاح یا جنگ اعصاب با شوهرش یا فوت پدر و برادرش و ... همش دوران بارداریش اتفاق بد میفتاد. تغذیه اشم افتضاح بخاطر معده درد وحشتناکش و میکروب معده اصلا نمیتونست لب به میوه و سبزی و لبنیات بزنه ( کسانیکه مشکل معده و روده دارن میدونن چی میگم) دوتا بچه داره یکیش سفید و لپ گلی و بدنش بدون مو و خوش اندام. یکی دیگش سبزه رو و موهاش وز وزی. خودشون هم سبزه و گندمی ان. پس ربطی نداره. تازه بچه اولش توی نوجوونی پوستش گندمی شد چون ژنتیکش اینطوری بود 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نظرت بگو توعین نکن دارن تجربیات میگن همه عقل دارن دوست داشتن امتخان میکنند دوست نداشتن نه چیز مصری ه ...

آخه داعم به سیاه پوستان یا تیره رنگا دارن توهین میکنن 

خود خواهرم تیره هست چقدر به خاطر حرفای بقیه داره زجر میکسه

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 
آخه داعم به سیاه پوستان یا تیره رنگا دارن توهین میکنن خود خواهرم تیره هست چقدر به خاطر حرفای بقیه دا ...

منم پوستم سبزه هست خیلیییی زحر کشیدم یه تاپیک زدم بچم زجر نکشه ابجیم پوستش روشنه ۱۸سالگی ازدواج کرد ....من ۲۲ازدواج کردم ....متوله۸۰هست پارسال ۱۴۰۲فروردین عقدم بود .....باهام مثل ترشیده ها برخورد میکردن .....مجبورشدم با یکی شهر غریب ازدواج کنم برم شهر غریب زندگی کنم 

منم پوستم سبزه هست خیلیییی زحر کشیدم یه تاپیک زدم بچم زجر نکشه ابجیم پوستش روشنه ۱۸سالگی ازدواج کرد ...

وا چه زود ازدواج کردین😐😐

چخبره چه ترشیده ای ؟

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 
بله تغذیه خیلی تاثیر داره.. نمیگم ک ژنیتک مهم نیست صد درصد ک مهمه اما تغذیه هم تاثیر گذارهمن اصلا ف ...

خداروشکر عزیزم 

خدا حفظش کنه براتون ❤️

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ما چشم رنگی داریم توفامیل خودمم چش رنگیم همسرم تقریبا قهوه ای تیره اس 😁بنظرتون رنگی میشه چش بچم😂یانه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

من کلا بد ویار بودم به هیچ عنوان گوشت و این چیزا نخوردم میوه هم اصلا فقط دلم ترشی تند میخواست یعنی یه کیلو میخوردم بازم میخواستم بچم پوستش سفید با چشمای مشکی ،گوله نمکه هر جا میرم میشه کانون توجه و همه میخوان باهاش بازی کنن اینم تجربه من ،خواهرمم خیلی مراعات کرد ،البته خواهرم خوشگله خیلی هم خوشگله، بچش شده شبیه باباش متاسفانه خوشگلی نداره ژنتکیه دیگه

تو رو دیگه غذا دوست داشتهحالا مادر من فلفل خورده ما هم از شانس بدمون تیره شدیم

ترشی فلفلی با خود فلفل فرق داره ها

کلا ترشی روشن میکنه پوستو 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙