2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 40063 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوغ بچرو خیلی سفید می‌کنه...منی ک باردارمیشن اصلااا نمیتونم جلو شکممو بگیرم ..چی

منم اینطوری بودم . مثلا دوستداشتم تنقلات بخورم.. میخوردم اما کم برای اینکه دوباره وسوسه نشم  مغازه نمیرفتم .. و همش میوه میخوردم .. روزی ۱ پاکت بزرگ  شیر میخوردم و یه بطری بزرگ دوغ..

البته شیر رو بخاطر کلسیمش میخوردم با خرما

اما عاشقققق دوغ بودم وقتی نمیخوردم دلم اتیش میگرفت با خودنش دلم اروم میشد

❤️کاربری دست دو نفره❤️
منم یه عرق بود نوشته بود چشما رو زیبا میکنه کیوی هم همینطور زیاد خوردمسر دخترم خوردم واقعا چشماش با ...

وای من خودم چشام ریزه حالا خیلی نه ولی خب دوس دارم بچم چشاش قشنگ بشه چه عرقی؟

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
منم اینطوری بودم . مثلا دوستداشتم تنقلات بخورم.. میخوردم اما کم برای اینکه دوباره وسوسه نشم مغازه ن ...

و منی ک باردارمیشن و هر لحظه یکی دلم هوس می‌کنه وبایدبخورم وگرنه گریم میگیره😐

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای

والا ب خدا😂😂😂😂😂حالا تو خانوادشون همه سفیدن

شوهر من خیلی تیرس پوستش ینی خیلیاااا

بچه هام ب عمه هاو پدربزرگ ومادربزرگ وعموها نرفتن

اد پوستشون ب شوهرم رفته😆

شوهرم گاهی در مورد خودش میگه اگه دیدین دوتا چشم وی دندون سفیدداره تو شب میاد سمتتون نترسید چون منم

چون پوستم رنگ شبه😂😂😂

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

به خودت و شوت رفته؟ شوهرت هم مثله شما سبزش یاسفید و چشم رنگی؟

شوهرم سفیده اما چشم رنگی نیست . در کل چشم رنگی ندارن..

دخترم مخلوط منو شوهرمه تقریبا اما  ما کجا دخترم کجا

دخترم خیلی خوشگله . .خیلی فرق داره دخترم طوری ک هر کی میبینه میگه نکنه تو بیمارستان عوض شده باشه 😂

❤️کاربری دست دو نفره❤️
منم اینطوری بودم . مثلا دوستداشتم تنقلات بخورم.. میخوردم اما کم برای اینکه دوباره وسوسه نشم مغازه ن ...

اسی غذا چی میخوردی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
والا ب خدا😂😂😂😂😂حالا تو خانوادشون همه سفیدنشوهر من خیلی تیرس پوستش ینی خیلیاااابچه هام ب عمه هاو ...

الهی، مهم باطن زیباست، باطن روشن هس، اگه باطن خوب باشه و خوش ذات خودبه خود چهره پیش همه خوشرو دیده میشه 

من مادرم میگه صبح به صبح یه کاسه ترشی فلفلی میخوردم وقتی حامله بودم توردبعد میگه وقتی به دنیا اومدی ...

تو رو دیگه غذا دوست داشته

حالا مادر من فلفل خورده ما هم از شانس بدمون تیره شدیم

❤️کاربری دست دو نفره❤️