2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 40017 بازدید | 102 پست
اسی من سه واه اول بکوب دوغ خوردم دیگه بدم امد....زیتون از بچگی دوست ندارم چی کارش کنم بتونم بخورم رو ...

زیتون رو برای زیبایی بچه میخوای بخوری؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تاپیکی دارم بااین عنوان

من اون زمان از تجربه  نی نی سایتی ها استفاده کردم یکیشون گفته بود برای چشم رنگی شدن تخم مرغ خوبه.. اما من نمیتونستم حالم بد میشد.. شما هم زیتونو وقتی نمیتونی دوست نداری نخور حتما ک نباید زیتونخورد ‌ برو مثلا به جاش شیر و خرما بخوز. حلیم خوبه.  کاهو خوبه  کلم خوبه کشمش خوبه خرما سیب  پرتقال. آب پزتقال. موز .خیار سبزی. مغزی جات ک ماه اخر خورده بشه بهتره.. هر میوه ک هست بخور.. هیچ کدوم از میوه ها ضرر نداره.

صد درصد ک نباید زیتون خورد

❤️کاربری دست دو نفره❤️
برا رنگ چشم چی بخوریم اخه من بابام چشم رنگیه ولی نوه چش رنگی نداشته تا حالا

دوستای نی نی سایتی ک تجربشونو خوندم گفته بودن تخم مرغ ابپز  . یا تخم دو زرده.. البته من نخوردم دوست نداشتم حالم خراب میشد

❤️کاربری دست دو نفره❤️

نبابا عزیزم اول و اخرش شانسه والسلام. ربطی نداره کع چی بخوری چی نخوری بستگی به شانس و خواست خدا داره که چه ژن هایی رو به ارث ببره بچه تا ترکیب قشنگی از اب دربیاد. اون بچه هایی که توی بچگی قشنگن و متفاوت از پدر و مادر توی هفت هشت سالگی یا نوجوونی چنان تغییر میکنن که بیا و ببین میشن کپی والدین. خودمم جز همین دسته بودم😂 تا شیش سالگی به حدی خوشگل بودم که عکسمو بردم برای دوستام همه ازم یکیشو یادگاری گرفتن و یادمه یروز توی دبیرستان عکسم دست به دست توی مدرسه میچرخید😄 ولی به مرور زمان شدم کپی خانواده و فامیل. متاسفانه بینی قوزدار خانواده پدرمو به ارث بردم😂 چهره بچه شانسیه و اصلا نباید به چهره بچگی بسنده کرد که بگیم خوشگله یا زشته. شما برو پیج مهدیس محمدی رو ببین اهل ارومیه اس توی بچگی شبیه عروسک ولی الان توی نوجوونی کاملا معمولی مثل بقیه 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ