2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 40014 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنیتک حرف اول رو می زنه تغذیه هم ناثیر داره

من سر جفت بارداریام از اول تا اخر بارداریم فقط ترشی و شور تند می خوردم نوشابه که نگم عاشقش بودم مامانم می گفت بچه ات سبزه میشه صد در صد ولی جفت بچه هام بور هستن چون منو شوهرم بوریم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
یه سوالی نمک و خیارشور تاثیر دارهتو رنگ پوست؟چون یه خانومی باردار بودن رو خیارشور نمک میزدن با لذت م ...

من زمان بارداری خیلی تحقیق کردم میگن مواد خوراکی ک کبد رو خراب کنه رو بچه هم تاثیر منفی میزاره.‌ صد درصد نمک هم تاثیر منفی میزاره‌ . البته ژنتیک هم بی تاثیر نیست

❤️کاربری دست دو نفره❤️
زیبایی به رنگ پوست و رنگ چشم نیست حالم بهم میخوره واقعا از این حرفاتون یه بچه تو فامیل داشتیم چشم رن ...

نظرت بگو توعین نکن دارن تجربیات میگن همه عقل دارن دوست داشتن امتخان میکنند دوست نداشتن نه چیز مصری هم نگفت اگه خانم باردار میوه بخوره برابچش خوبه 

ژنیتک حرف اول رو می زنه تغذیه هم ناثیر دارهمن سر جفت بارداریام از اول تا اخر بارداریم فقط ترشی و شور ...

اره درسته ژنتیک حرف اولو میزنه. تو این ک شکی نیست

❤️کاربری دست دو نفره❤️
من زمان بارداری خیلی تحقیق کردم میگن مواد خوراکی ک کبد رو خراب کنه رو بچه هم تاثیر منفی میزاره.‌ صد ...

بله درسته

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

من زمان بارداری خیلی تحقیق کردم میگن مواد خوراکی ک کبد رو خراب کنه رو بچه هم تاثیر منفی میزاره.‌ صد ...

من میچه زیاد میخورم ولی خب سیب یاد میره هرروز بخورم 🥹🥲 الان هلو شلیل زردالو سیبچه میخورم ....میخوام کمپوت به وسیب درست کنم شاید اینجوری بهتر خوردم .....

عرق چی

بومادران یه اسم دیگه هم داشت ولی یادم نیست

نصف لیوان از ماه ۷ و۸ به بعد هروقت یادم میومد نصف استکان میخوردم 

میوه هم کیوی و نارنگی وپرتقال و آناناس زیاد خوردم مخصوصا آب آناناس عطشمو می‌گرفت 

حالا نمیدونم کدوم بیشتر تاثیر داشته

دست دخترم درد نکنه چیز قشنگی به ارث برده🤣بعضی وقتا میگم زور داره من ژن چشم رنگیمون به دخترم رسید به ...

من که هرکس چیز بدی داته به من زسیده جز چشای پرشت بابام ‌...دماغ مامانم بزرگه لب پایینی بابام کجه بابابزرگم پاش پرانتزیه