2777
2789
عنوان

تجربه من برای زیبایی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 39988 بازدید | 102 پست

ولی رنگ چشم به تغذیه مربوط نمیشه. قطعا تو ژن تن بوده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اسی غذا چی میخوردی

همه مدلی میخوردم.. البته پیتزارو گذاشتم کنار  ن اینکه نخورم اما خیلییی کم خوردم تو دوران بارداری..

سوسیس رو  گذاشتم کنار.

من قبل بارداری عاشق گوشت بودم اما بعد بارداری متنفر شدم از گوشت ک خیلی کم خوردم.

شبا ک گرسنم میشد و حال نداشتم چیزی درست کنم نون و سبزی میخوردم .

همه مدلی میخوردم اما توی طول روز خیلی میوه مسخوردم بخصوص سیب تا ماه اخر.

شاید یگم روزی ۱ کیلو سیب رو میخوردم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیبایی به رنگ پوست و رنگ چشم نیست 

حالم بهم میخوره واقعا از این حرفاتون 

یه بچه تو فامیل داشتیم چشم رنگی و سفید همه گفتن بزرگ بشه عین حوری میشه ولی الان بزرگ شده حتی نمیشه نگاش کرد شبیه سیب زمینی آب پزه 

من خودم سفیدم عین یخ و برفم ولی عاشق سبزه هام 

بهترین ها هستن سبزه ها

به امید رفتن به کربلا روز هامو سپری میکنم🍃 
همه مدلی میخوردم.. البته پیتزارو گذاشتم کنار ن اینکه نخورم اما خیلییی کم خوردم تو دوران بارداری..سو ...

عوارض نداش انقد میوه..؟!دیابت بارداری اینا؟!!

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
یعنی ژن چشم رنگی نداشتید

داریم  سمت خانواده خودم اره داریم . اما خانواده شوهرم اصلا..

حالا من ترسم این بود ک دخترم نکنه شبیه خانواده شوهرم بشه چون خوشگل نیستن دختراشون  خیلی زشتن دختراشون.

منم همش دعا میکردم ایتالکرسی میخوندم ک نکنه به سمت شوهرم ببره. 

❤️کاربری دست دو نفره❤️
بعدشم رنگ پوست و چشم ربطی به خوراکی نداره اولش خواست خداست دومش حتما یه ژن حتی تو جدتون‌ داشتید

منم نمیگم ک ژنتیک بی تاثیر نیست صدر صد ک تاثیر داره. اما تغذیه دوران بارداری هم بی تاثیر نیست

❤️کاربری دست دو نفره❤️

من کلا بد میوه هستم ولی سر بارداری دخترم خیلی ویار میوه داستم توت فرنگی و طالبی خیلی خوردم 

دخترم چشماش رنگی نیس پوستشم سفید ماستی نیست معمولی سفید ولی هرکی دیده دخترمو میگه چقدر خوشگل

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
عوارض نداش انقد میوه..؟!دیابت بارداری اینا؟!!

من دیابت داشتم تو بارداری.. میوه های ک قند زیاد داشتن رو نمیخوردم یا کمتر میخوردم.. البته من دیابت ک داشتم اما در کنارش اومدم رعایت کردم ک بدتر نشه کارم به دارو و انسولین نکشه.

مصرف برنج ماکارونی و... اون مواد غذایی ک بهداشت گفت  رو مصرفشونو کم کردم و خداروشکر بدتر نشد.

❤️کاربری دست دو نفره❤️

من تو بارداری اشتهام صفر بود تا ۶ ماه که کلا چیزی نمیتونستم بخورم 

فقط ماه دوم که میخواستم برم سونو قلب خیلی به خودم رسیدم شیر و موز و آجیل و مویز میخوردم بعدش دیگه واقعا نمیتونستم ویار داشتم…

ولی زیتون و گوجه سبز و میوه های تابستونی خیلی خوردم.سیب و به هم ماه هشتم چند بار خوردم..سیرابی میخورنم و بچه رو سفید میکنه

ماه آخر فقط اشتها داشتم و غذا اینا میخوردم.لیدی میل سه ماه آخر خوردم

من که تغذیه خوبی نداشتم اصلا تو بارداری تنقلات نه ولی نوشابه میخوردم.

کاملا موافقم تغذیه خیییلی مهمه تو بارداری و خیلی باید اصولی باشه همه چیزای مقوی باید خورد… 

دختر منم مو طلایی چشم رنگی و سفیده

من تنها مشکلم وزن کم دخترم بود که اونم بخاطر اشتهای کمم بود که چیزی نمیخوردم..

بارداری بعدیم حتما و قطعا خیلی رعایت خواهم کرد.

چون خیلی تاثیر داره و خیلی تو اطرافیانم دیدم.

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

من کلا بد میوه هستم ولی سر بارداری دخترم خیلی ویار میوه داستم توت فرنگی و طالبی خیلی خوردم دخترم چشم ...

ژنتیک حرف اولو میزنه اما تغذیه هم مهمه تو دوران بارداری.

میگن خوراکی های ک کبدو تمیز میکنن خیلی تاثیر داره و باعث میشه جنین  هم پوستش تمیر و صاف باشه.

من ک طبق تجربه دوستایی ک تو نینی سایت  بودن و تجربشونو گفتن    انجام دادم ک برای من ثاتیر داشت 

❤️کاربری دست دو نفره❤️
من تو بارداری اشتهام صفر بود تا ۶ ماه که کلا چیزی نمیتونستم بخورم فقط ماه دوم که میخواستم برم سونو ق ...

بله تغذیه خیلی تاثیر داره..  نمیگم ک ژنیتک مهم نیست صد درصد ک مهمه اما تغذیه هم تاثیر گذاره

من اصلا فکرشو نمیکردم و خیلی میترسیدم ک نکنه دخترم مثل خودم بشه نکنه شبیه فلانی بشه و..‌ با کمک تاپیک های ک در این مورد بودن و خیلی ها تجربشونو گذاشته بودم  اومدم رعایت کردم و خداروشکر دختر چشم رنگی و سفید و مو بوره و خیلیی جذاب و خوشگله

❤️کاربری دست دو نفره❤️

یه سوالی نمک و خیارشور تاثیر دارهتو رنگ پوست؟

چون یه خانومی باردار بودن رو خیارشور نمک میزدن با لذت میخوردن اب خیارشورو قلپ قلپ میخوردن

بچشون سبزه شد 

مادر گندمی بود

پدر سفید

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.