2777
2789
عنوان

کسی هست از خواهرش متنفر باشه

179 بازدید | 8 پست

من خواهرم بزرگتر از خودمه ، ولی اصلا رفتار پخته ای نداره ، فوق العاده لجبازه ، بخاطر سلامت اعصاب و روانم باهاش بحث نمیکنم و خیلی موقع ها خودم ک کوچیکترم کوتاه میام ، رفتارش با فامیل افتضاحه و آبرو آدمو می‌بره ، فقط با دوستای خودش خوبه ، انقد ک همیشه با دوستاش خوبه با من خوب نبوده ، یه خاطره خوش باهم نداریم ازین همه سال زندگی، امیدوارم یه شوهر خوب نصیبش بشه و بره 

هر روز داره حالمو بد می‌کنه با حرفای نیش دارش ، بخاطر پنیک عصبی که دارم همیشه مسخرم می‌کنه و میگه تو روانی قرصی هستی و دوز قرصاتو زیاد کن ، متاسفانه مامانم هم همیشه طرف بچه اولی بوده و فقط امیدم به محبتای بابامه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث توم همیشه پیش زفیقام یا هر کی از خانوادم بد نمیگم چون‌میدونم وقتی بد بگم اوناهم حرف بد میزنن به خانوادم هر چقد هم ک بد باشن میدونم نبابد بگم ولی خواهرم با اینکه ازم بزرگتره اصلا اینجوری نیست اصلا نادونه انگار همش پیش رلش و رفیقاش بد خانوادشو میگه مخصوصا من

بعد جالبش هم اینجاست مامانم همش طرف اونه همش از اون تعریف میکنه 

امیدم فقط به بابامه👍🏻