2777
2789
عنوان

همسرم امشب مرد

6405 بازدید | 39 پست

۱۲ ساله جدا زندگی میکنم 

دختر پسرمو۱۳ ساله تنهایی بدون کمک اونا بزرگ کردم 

از بس مواد مصرف کرد دیوانه شد ۷ سال دیوانه خانه بود

۳ ماه تو کما بود  امشب اعضا تنش اهدا کردن و

فردا خاک سپاری

کلی گریه کردم  

یاد تمام اون کتک ها و فوش ها و تهمت ها و ......

خودشو مقصره اما هزار برابر مقصر تر خانوادش بودن 

فامیل دور میشن 

احتمالا فردا عمو عمه و دایی هام میرن مراسم

نمیدونم من فردا برم؟؟؟؟

بچه‌ هامو زنگ زدن عموشون و عمه شون ک برن اونجا  نرفتن و نذاشتم خودمم ک برن 

فردا خاک سپاری قبرستان برم با بچهام؟؟؟

نامزد کردم و کسی نمیدونه  حتی فامیل خودم 

نامزدم میگ ببرمتون  کسی منو نبینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بالاخره ی روزی باهم زندگی میکردین 

الان هم دستش از دنیا کوتاه ببخش و براش ی فاتحه بخون 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

روحشون در آرامش 

اگر حرف و حدیثی پیش نمیاد برو در نمازش شرکت کن 

اگر دوست داشتی حلالش کن و بعد از خاکسپاری برگرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اگه می‌دونی باعث بحث یا ناراحتی نمیشه برو ولی بچه هات حتما برن چون بالاخره پدرشونه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

چرا اونوقت نزاشتی بچه هاش باشن تو مراسم باباشون؟؟؟  

اونا الان باید اونجا باشن 

انقد خودخواه نباشین 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆