2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میرفتین عقدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم ی مدت نی نی سایتم خراب شد دیگ دیدم اعلان ندارم نیومدمگفتم یادتون رفتمجدا از اینا حس کردم ...

ینی باهمین الان؟؟؟؟ در تماسین؟؟؟😍😍 یکم بیشتر توضیح بده برام من میخوااااام بدونم منو ک میشناسی همیشه پیگیرت بودم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ینی باهمین الان؟؟؟؟ در تماسین؟؟؟😍😍 یکم بیشتر توضیح بده برام من میخوااااام بدونم منو ک میشناسی همیش ...

اره عزیزم میشناسمت❤

اره گلم باهمیم مادرمم درجریانه 

البته بقیه خانوادمم میدونن منتظرشم و دوسش دارم 

و دیگ فک نکنم زیاد مخالفت کنن خیلی خوب بودن 

ولی خب میگم ک کلا شانس ندارم  باز ی حرفای هی رقیبم اینا میزنن  ب گوش خانوادم رسیده چند روزه اشوبم و مامانم اذیتم میکنه البته حق داره.

بهم گفت مشکلاش حل شه میاد همین چند وقت دیگ دست خداس کمکم کنه 

ولی خب واقعا خودم ک خودمم دلشوره گرفتم با وجود این رقیبه باز انگار سرنوشتم رفت رو دور تکرار خیلی میترسم خیلی زیاد ک باز مث قبلن شم.بخدا نمیدونم دیگ این دختره اویزون چشه کاش میتونسم زنگ‌بزنم هرچی از دهنم میاد بش بگم خسته شدم از بس خانمی کردم تهش تاج رفت رو سر یکی دیگ

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشناسمت❤اره گلم باهمیم مادرمم درجریانه البته بقیه خانوادمم میدونن منتظرشم و دوسش دارم و د ...

چرا نمیاد عقد کنید زودتر خلاص شید؟ وااای خداااا من دیگ خسته شدم جات. اون رقیب کیه همون ک رفته بود یبار خواستگاریش؟ چقد آویزونه واقعا. مگه این معشوقت چی چی هست حالا ک دختره ول کنش نیست😃

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چرا نمیاد عقد کنید زودتر خلاص شید؟ وااای خداااا من دیگ خسته شدم جات. اون رقیب کیه همون ک رفته بود یب ...

اگ بیاد خاستگاریم اون دختره شاید ول کنه منم میخام اون دختره حدقل بفهمه بر رد کارش 

بنظرت میشه تو محرم صفر بگم بیاد؟یا خوب نیس واسم بدتر بد یوما میشه؟؟

اره همونه اون موقع میگفتن خانوادش محالفن مث اینک الان خانوادش دارن موس موسم میکنن حالا دختره خط نشونی چیزی کشیده یا فهمیدن خاستگار بهتر نداره هرچی الان کاملاااا‌موافقن و منم ترسم همینه...

ولله همیشه برای خودمم سواله ک چرا همه شیفته اینن.

شاید زبون بازه 

میدونم البته ی شخصیتی داره ک اصلا پسزی نیس ک پیگیر بشه و زنگ و پیام بده یعنی مطمنم ک الان خودش دور دختره نمیپلکه اما خب بقیه دورشن

شاید برای همین اخلاقشه ک میخوانش یجورایی چون بی اهمیته ب همه .البته خدا عالمه ایقد دلخورم ک الان هزارتا فکر بدم میکنم راجبش

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اگ بیاد خاستگاریم اون دختره شاید ول کنه منم میخام اون دختره حدقل بفهمه بر رد کارش بنظرت میشه تو محرم ...

نه عزیزم سنت پیغمبر هیچ موقع بد یمنی نداره. ای بابا اگر پسری دختری رو بخواد زمینم ب آسمون برسه نمیره سمت کس دیگه. الان رابطتون چطوره؟ چیا میگه؟ هر روز باهم در تماسین؟؟؟ قشنگ توضیح بده من فضولم😇

نه عزیزم سنت پیغمبر هیچ موقع بد یمنی نداره. ای بابا اگر پسری دختری رو بخواد زمینم ب آسمون برسه نمیره ...

پس ببینم اگ مشکل مالی شو میتونه حل کنه ی حرفی بزنه تا قبل ماه صفر. حدقل در حد حرف 

میدونی من ایقد این سالا بلا سرم اورده ک بد بین شدم وگرنه بیچاره اون‌مشکلی ندار ولی من همش ته دلم ترس دارم ک وای نکنه واقعا خودش نخوادم.همشم ت اینستا این روانشناسیا زرد میبینم بدترم میکنن

اره عزیزم هرشب باهم حرف میزنیم

ی شب نباشه دیگ انگار ی چیزی گم‌کردم

خودش  میگ میام و قصدم جدیه فقد بزار خودمو جمع جور کنم

اما من چون میترسم نمیخام دیگ صبر کنم 

مث اینک اون دخترم چیزی فهمیده ک طرف میخاد بیاد خاستگاری  من. یا دیده بهش محل نمیده هرچی احساس خطر کرده .ک خانوادش دارن تلاش میکنن و هی ب اینو اون میگن ما دیگ‌مخالف نیستیم اگ‌میخاد بهش بگین بیاد خاستگاری!!!خب این حرفا میشنوم میترسم پسرن دیگ خدا میدونه چی ت سرشونه