2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میرفتین عقدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 37 پست
یه بار رفتی تحویلت نگرفتن...

پس نرم...

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نرم...

از نظر دعوت که خانواده رو دعوت میگیرن نمیگن فلانی بیا فلانی بیاد دیگه تک تک اسم نمیبرن بازم بستگی به عمت و بقیه داره اگه میدونی حرفی ازش در نمیارن نرو ولی اگه میدونی ادامه دار میشه برو سر سنگین باش چون جلو بقیه زشته هی میگن چرا فلانی نیومده ولی بعدش قطع رابطه کن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
از نظر دعوت که خانواده رو دعوت میگیرن نمیگن فلانی بیا فلانی بیاد دیگه تک تک اسم نمیبرن بازم بستگی به ...

کلا قطع رابطهم حدود ۳ ساله

مشکل اینه اگ‌میخواست من باشم ی پیام ک دیگ‌میتونس بفرسته....!حس خوبی ندارم 

نمیدونم واقعا چ کنم از دل دختر عمه کوچیکمم خبر ندارم

ولی حتی نگران نیومدن من بود میتونس ب دختر  اون یکی عمم یا دخترعموم بگ بهش بگین حتما باید.

چون میدونن دلخوری هست و ممکنه نباشم

اما خب خبری نشد

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کلا قطع رابطهم حدود ۳ سالهمشکل اینه اگ‌میخواست من باشم ی پیام ک دیگ‌میتونس بفرسته....!حس خوبی ندارم ...

سلام بلاخره رفتی عقدکنون یانه 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
سلام بلاخره رفتی عقدکنون یانه

بله عقد تاخیر افتاد و شوهرعمم زنگ زد .رفتم درحد ۱۰ دیقه

البته بام رو بوسی کردن

و عمم گفت برو قند بساب مادرم گفت نمیر این ازتون دلخوره

کلی دختر بود ولی نمیرفتن تور رو بگیرن.روشون نبود

پنااااااه ینی واقعا اینهمه خودمونو کششششتییییمممم ک ی خبر بده از عشقت چ خبر چی شد چیکار کردی نباید محل بدی بهمون؟؟؟؟؟؟؟؟ ازدواج کرد؟ نکرد؟ با همین؟؟؟ نیستین؟؟؟؟؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
پنااااااه ینی واقعا اینهمه خودمونو کششششتییییمممم ک ی خبر بده از عشقت چ خبر چی شد چیکار کردی نباید م ...

سلام عزیزم ی مدت نی نی سایتم خراب شد دیگ دیدم اعلان ندارم نیومدم

گفتم یادتون رفتم

جدا از اینا حس کردم زیادی دارم انرژی منفی میدم و حال بدمو میگم ب بقیه واس همی گفتم فکر بقیه رو بازندگی پر چالشم خراب نکنم

عشقمم خداشکر خوب شده اجی

چند روزه کار واسش اوکی شده

قرار بیاد خاستگاری اما

هنوز ک هنوز رقیبامو هست.حتی همی دیشب ی حرفی شنیدم 

ایقد زار زدم ک از حال رفتم 

خسته شدم الان فقد دارم بهش میگم بیا خونمون حرفتو بزن مث بچه ها شدم چون باز حسم دار بم هشدار میده

سلام من شمارو تو تاپیک رد فرهنگیان دیدم یه سوال ازتون داشتم میتونم بپرسم؟ببخشید که با موضوع تاپیکتون ...

راحت باش عزیزم 

بپرس

راحت باش عزیزم بپرس

ممنون، میگم که اگه یه فیلم رقص دانش اموزی باشه جاییم پست نشده تو گوشی خود بچه هاست منم نرقصیدم فقط دست زدمو اینا 

ممکنه برای رفتن به فرهنگیان مشکل ایجاد کنه ؟ چون نمیدونم بچه ها عقده ای بازی در بیارن پخش کنن یا نه...

بعد اینکه من از یازدهم قراره کنکوری بخونم و الانم میخوام تستای دهمو بزنم به نظرتون زوده؟ یا بذارم برای تابستون یازدهم که میخوام برم دوازدهم؟ 

یه روز خوب میاد.
ممنون، میگم که اگه یه فیلم رقص دانش اموزی باشه جاییم پست نشده تو گوشی خود بچه هاست منم نرقصیدم فقط د ...

ن عزیزم مشکلی نیس چون چهرت ب مرور تغییر میکنه ولی کاش ماسکی چیزی میزدی

و یک نصیحت بهت بکنم ب این دوستات اصلا نگو میخوای برای فرهنگیان بخونی و قبولم شدی ابداااااااا ب فامیل و دوستات نگو چون از حسودی زنگ میزنن و گزارش میدن حتی دروغ میگن.

برام پیش اومده

و برای درست  هم خیلی هوشمندانس ک از الان شروع کنی چون بهترین سال واس قبولی همون سال ۱۲ هم هست 

سال های بعد مغز نیاز ب بازیابی داره و کارایی میاد پایین تر 

از الان خودتو برای کنکورت اماده کن ک نیاز نباشه بشینی پشت کنکور

ن عزیزم مشکلی نیس چون چهرت ب مرور تغییر میکنه ولی کاش ماسکی چیزی میزدیو یک نصیحت بهت بکنم ب این دوست ...

ممنونم ازتونننن 

من الان میخوام برم یازدهم ، میخوام این دوماه تابستون دهمو جمع کنم مهر به بعدم یازدهم میترسم خسته شم ولی از جا موندن بیشتر میترسم اگه پیشنهادی دارین بهم بگین

امیدوارم همیشه موفق باشین

یه روز خوب میاد.
ممنونم ازتونننن من الان میخوام برم یازدهم ، میخوام این دوماه تابستون دهمو جمع کنم مهر به بعدم یازدهم ...

ن عزیزم خسته نمیشی جمعه ها رو استراحت کن و اصلا نخون بقیه روزایم از ۳ ساعت شروع کن برسون ب ۶ ساعت

با برنامه بخون و تایمی ک میخونی  سمت گوشی نیا و مثلا با کتاب جلو تلوزیون نیا .

حتما کنکوری وار درس بخونی و تست بزن

مث مدرسه نیست ک تشریحی بخونی

یجور تلاش کن ک همون  سال ۱۲ ام تابستون قبول بشی و تو سن کم بری دانشگاه و ب درامد برسی❤